Residentie Auweghem
10u - 12u30

Kapelleblokstraat 2, 2800 Mechelen
Prijzen vanaf €288.500 excl. kosten
Afspraak via projectontwikkelaar / makelaar
Terug

Welkom op residentie Auweghem, een prestigieus nieuwbouwproject gerealiseerd op een boogscheut van het bruisende centrum van Mechelen. Wie de rust van een groene omgeving en de nabijheid van de stad wil combineren, voelt zich hier meteen thuis.

Dit BEN-30 project bestaat uit 25 luxueuze appartementen en 17 woningen verdeeld over zes aparte gebouwen die elk hun eigen karakter en afwerking hebben toegewezen gekregen. Bovendien zorgt de doordachte inplanting rondom de centrale tuin en leefstraat voor een prachtig uitzicht met een perfecte zonoriëntatie. Uw fiets en uw wagen vinden een veilig onderkomen in de ondergrondse fietsenstalling en parkeergarage.

Elk appartement beschikt over een fantastische (be)leefkeuken op maat en zongericht terras dat voldoende beschutting biedt tegen de wind maar de zon nog steeds laat stralen tot op tafel. De ideale plek voor koppels, kleine gezinnen of alleenstaanden door de keuze tussen 1, 2 of 3 slaapkamers.

In de woningen met 3, 4 of 5 slaapkamers geniet u van mooie leefruimtes en kan u buiten genieten op het zonnige terras of in uw eigen privé tuin. Bovendien voorzien de woningen ook in al uw toekomstige behoeftes. Vloerverwarming, een individuele lucht-water-warmtepomp en ventilatie type D zorgen voor een aangenaam comfort.

De woningen en appartementen worden gebouwd volgens de energienorm van de toekomst, zo voldoen deze aan de voorwaarden van een bijna energie neutrale woning (BEN-30), hierdoor geniet u bovenop een lager energieverbruik, een hoog wooncomfort, ook gedurende de eerste 5 jaar 50% korting op uw onroerende voorheffing en u kan eveneens bij verschillende banken genieten van een zeer gunstig BEN-krediet.

Het fiets- en wandelpad langs de Auweghemvaart brengt je zo naar de binnenstad en het station. Bovendien is er de connectie met talrijke idyllische fietsroutes, ideaal om de streek te leren kennen. Auweghem ligt ook perfect tussen Antwerpen en Brussel, in de directe nabijheid van de belangrijkste invalswegen.

De werken aan deze residentie werden in augustus 2021 opgestart; de oplevering is voorzien voor voorjaar 2023.

Deze residentie komt in aanmerking voor het verlaagd BTW-tarief van 6% (onder voorwaarden)!

Maak op 24/10 kennis met deze residentie te Kapelleblokstraat 2 – 2800 Mechelen en schrijf u hiervoor via deze link in.

Kan u niet wachten tot 24/10? Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist dan nu via onze website zelf in en we ontvangen u heden al graag op kantoor !

Meer info

Een vraag? Contacteer Malines Group Mechelen!