Residentie Berthout – Geel
12u-16u

Baantveld 40, 2440 Geel
vanaf 152.000 € excl. kosten

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Residentie Berthout bevindt zich op een boogscheut van het hart van Geel. Het project is ideaal gelegen, op 500 meter van het centrum en ongeveer even dicht bij de westelijke ring. Ook het station is niet veraf en om de hoek zijn er bushaltes. Dankzij de grote ondergrondse garage zijn eventuele parkeerproblemen van de baan.

Met een appartement in residentie Berthout kiest u voor kwaliteit. Bij de selectie van leveranciers en materialen hebben wij voor het beste op de markt gekozen: de keuken is van Verlo Keukens, voor het sanitair kozen we Desco, de tegels en vloeren worden geleverd door RG-tegel en de deuren door D’Hondt – allemaal gekende en gereputeerde leveranciers.

Uw appartement is instapklaar voor uzelf of uw huurders. Hier betekent afgewerkt ook AFGEWERKT. Geen uitzonderingen, geen opties, geen kleine lettertjes,… Enkel ongeëvenaarde kwaliteit van leven en wonen.

Zowel reservaties als vrij bezoek mogelijk. Verzeker u van de onverdeelde aandacht van onze makelaar door nu al een afspraak te maken op www.berthout-geel.be/#afspraak

 

 

Meer info

Een vraag? Contacteer Walther Van Hoof Vastgoed!

Cookie Instellingen