Residentie Blaresfelde
Zondag 25 oktober 2020: 10u - 12u op afspraak

Mechelsesteenweg 162, 2830 Blaasveld
Prijzen vanaf € 315.000 excl. kosten

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Ben je op zoek naar een eigen stek op de as Antwerpen-Brussel in een prachtige groene omgeving? In het rustige Blaasveld bouwt Malines-Group een kleinschalig nieuwbouwproject, bestaande uit 23 luxeappartementen met 2 ruime terrassen per appartement, sommige eveneens voorzien van een privé-tuin. Daarnaast is er ook de optie tot het aankopen van een individuele ondergrondse garage.

Het project bestaat uit hedendaagse appartementen met 2 of 3 slaapkamers en oppervlaktes tussen 113 m² en 172 m² die een overvloed aan daglicht binnenlaten. Het hele gebouw is van de fundamenten tot het dak opgetrokken uit hoogwaardige materialen, gebouwd conform de laatste normen: ecologisch verantwoord, duurzaam en energiezuinig.

Blaresfelde situeert zich in een groene en rustige omgeving die vlot bereikbaar is. Er zijn tal van fiets- en wandelmogelijkheden (natuurgebied Het Broek, recreatiedomein Hazewinkel,…) en diverse voorzieningen op wandelafstand (scholen, winkels, horeca,…). Kortom, een slimme investering!

Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde.

De binnenafwerking is hier heden aan de orde waardoor de oplevering reeds bij akte kan plaatsvinden. Er resten slechts 3 appartementen in deze residentie, waaronder 2 mooie dakappartementen.

Op 25/10 ontvangen we u graag te Mechelsesteenweg 162 – 2830 Blaasveld om de beschikbare appartementen te bezichtigen. U kan zich hiervoor via deze link inschrijven: https://www.eventbrite.be/e/121388792145

Kan u niet wachten tot 25/10? Contacteer ons nu al en we ontvangen u heden graag ter plaatse !

Meer info

Een vraag? Contacteer Malines-Group!

Een vraag? Contacteer Malines-Group Blaasveld!

Cookie Instellingen