Residentie Camelia
zondag 25 oktober: 10.00 - 15.00 u

Azalealaan 31, 8800 Roeselare
Vanaf € 190.900 excl. kosten

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Op een paar minuten van de stadskern van Roeselare werd residentie Camelia gebouwd.

Deze tijdloze, kleinschalige residentie biedt een gevarieerd aanbod aan 1-& 2-slaapkamerappartementen met een mooi evenwicht tussen leef- en investeringsappartementen en mogelijkheid tot handelsruimte op de gelijkvloerse verdieping.

De 17 appartementen genieten oppervlaktes van 75 m² tot 111 m², elk voorzien van privaat overdekt terras. De vele glaspartijen zorgen voor zeer lichtrijke appartementen.

De residentie werd energiezuinig gebouwd.
Elk appartement geniet van van regenwaterrecuperatie voor toilet, zonnepanelen, condenserende gaswandketel en hoogrendementsbeglazing.

Ondergronds zijn parkeerplaatsen en bergingen voorzien. Bovengronds zijn er ook een 6-tal parkeerplaatsen. Fietsen plaatsen en opladen kan in de afgesloten fietsenberging op het gelijkvloers.

Een aantal van de appartementen werd afgewerkt met kwalitatieve materialen, voor andere appartementen is de afwerking nog vrij te kie

Meer info

Een vraag? Contacteer Vlaemynck Vastgoedmanagement Tielt!

Cookie Instellingen