Residentie Canvas
14u tot 17u30

Kerkstraat 10, 8650 Houthulst
14u tot 17u30
271.000 euro - 358.000 euro
Vrij te bezoeken
Terug

In het centrum van Houthulst is deze kleinschalige luxeresidentie gelegen die bestaat uit 6 prachtig afgewerkte appartementen en 1 handelsruimte. Op wandelafstand is niet alleen het centrum van Houthulst te bereiken maar ook tal van winkels en handelszaken. Ook de school en het openbaar vervoer is slechts op enkele tientallen meters van dit nieuwbouwproject.

Deze nieuwbouwappartementen beschikken over een high-end afwerking en hebben een oppervlakte die variëren van 106 m² en 221 m².  Deze prachtige appartement beschikken over 2 of 3 slaapkamers en zijn voorzien van ruime zongerichte terrassen. Deze terrassen zijn toegankelijk via de verzonken schuiframen die zorgen voor een drempelloze overgang naar het terras. Deze terrassen zijn afgewerkt met een prachtige terrastegel, buitenverlichting van Wever & Ducré en beschikken ook over buitenberging.

Bij de bouw van deze appartementen werd gekozen voor een high-end afwerking en dit is te merken doorheen het hele appartement. Zo werd er een ingebouwde vestiairekast voorzien en werden er overal gelakte binnendeuren geplaatst. Verder werd er qua vloer gekozen voor een combinatie van een zeer luxueuze Mosa vloer en parket.

Verder werd er qua technieken geopteerd voor zeer vooruitstrevende en kwalitatieve systemen. Zo zijn de appartementen voorzien van vloerverwarming en een domoticasysteem. Daarnaast werden er ook zonnepanelen gelegd voor elk appartement, waardoor het appartement niet alleen zeer exclusief is qua afwerking maar ook nog eens zeer energiezuinig.

Aankoop aan het voordeel-tarief van 6% is mogelijk!

Reeds 14% verkocht van deze prachtige nieuwbouwproject!

Een vraag? Contacteer Immo Trybou!

Een vraag? Contacteer Diksimmo Diksmuide!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte