Residentie “CARBO”
10u - 16u

Neereinde 1, 3665 As
Vanaf € 235.000
Bezoek op afspraak
Terug

RESIDENTIE “CARBO” – CENTRAAL EN STIJLVOL WONEN IN AS!

LOCATIE & BEREIKBAARHEID

Een tijdloos en stijlvol architectuur in combinatie met een uiterst gunstige locatie!

Op de hoek van de Steenweg en Neereinde komt dit prachtige nieuwbouwproject. Door zijn centrale ligging kan men tal van winkels, supermarkten, scholen, apotheek, … terugvinden. In een straal van 500 meter vindt men werkelijk alles wat men nodig heeft. De Steenweg vormt tevens een rechtstreekse verbinding met het centrum van As dat men in slechts 10 minuten wandelen kan bereiken. Verder ligt As op het kruispunt van een aantal gewestelijke wegen waardoor deze locatie de ideale uitvalsbasis is, zowel met de wagen als het openbaar vervoer. Zo bevindt zich o.a. het bruisende Genk op nog geen 10 minuten rijden.

Daarnaast is As een Residentieel dorp te midden van heidevelden en bosgebieden op de grens van de Kempen en Maasland. Bos- en heidegebieden beslaan bijna 60 procent van de oppervlakte hier. In het oosten van As fungeert het voormalige treinstation als één der toegangspoorten naar het Nationaal Park Hoge Kempen. Een netwerk van wandelpaden is in al de hierboven genoemde natuurgebieden te vinden. Ideaal dus om volledig tot rust te komen!

ARCHITECTUUR & AFWERKING

Het geheel omvat een stijlvolle en tijdloze architectuur met grote ramen die voor een mooie natuurlijke lichtinval zorgen. Het donkere hellende dak in combinatie met de lichte gevelsteen geven het project nog extra cachet. Het woonproject wordt door Top Invest gebouwd. Voor de creatie van deze residentie deden zij beroep op architectenbureau MaMu die voor dit mooi uniform concept zorgen.

9 APPARTEMENTEN & 1 WONING

Het project bestaat uit 9 appartementen en 1 woning. Een kleinschalig project dat gekenmerkt zal worden door comfort, ruimte en kwaliteit. Het geheel wordt afgewerkt met kwalitatieve, duurzame materialen en met het oog op een maximum aan comfort en lichtinval in een stijlvol karakter. De afwerking en uitrusting gebeurt geheel naar eigen smaak en keuze zodat u uw eigen thuis creëert. In de basisprijs zijn reeds aanzienlijke bedragen voorzien voor vloeren, binnendeuren, keuken en badkamer.

In de kelder, onder het appartementsgebouw, zijn er parkeerplaatsen en kelderbergings voorzien die men extra kan aankopen. Bovengronds is er eveneens voldoende plaats om fietsen te stallen.

Meer info

Een vraag? Contacteer IMMO TOP INVEST!