Residentie Charlotte
10u-16u

Pierlapont 54, 8210 Zedelgem
€ 295.000
Afspraak via projectontwikkelaar / makelaar
Terug

In een rustige omgeving vlakbij het Merkemveld bevindt zich deze energiezuinige nieuwbouwresidentie genaamd Charlotte, die bestaat uit 2 appartementen, 1 duplexappartement en 5 parkeerplaatsen.

De kleinschalige residentie met moderne lijnen profiteert van uitgepuurde energiezuinigheid door hoogwaardige thermische isolatie, zonnepanelen, vloerverwarming, hoogrendementsbeglazing en -verwarming. De afwerking is verfijnd en eigentijds, waarbij duurzame en kwalitatieve materialen gebruikt worden. Naast de uitgepuurde energiezuinigheid genieten de appartementen van heel wat natuurlijk lichtinval en ruimtegevoel. De bewoners zullen een opmerkelijk comfortgevoel ervaren.

Het gelijkvloersappartement (107 m2) biedt de bewoners een stijlvolle en aangename beleving, mede dankzij de ruime en lichtrijke vertrekken. Het esthetisch fraai appartement op de eerste verdieping (82 m2) heeft een ruim zonneterras en is een plek waar het aangenaam vertoeven is. Beide appartementen beschikken over een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer en 1 berging. De tuin en de terrassen zijn volledig zuidgericht.
Het duplexappartement (123 m2) is het grootste appartement en biedt een panoramisch verzicht over het Merkemveld. Dit appartement beschikt over een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers, 2 bergingen en een zonneterras. De woonkamer beleeft een natuurlijk lichtinval dankzij de zuidwestelijk gerichte erker.

De appartementen beschikken over een parkeerplaats, inbegrepen in de aankoopprijs. Er is een lift in het gebouw aanwezig.

De residentie is opmerkelijk gelegen in een rustige woonwijk aan de rand van het Merkemveld. Doch is de bereikbaarheid een uitzonderlijke troef. De op- en afrit van E403 (Knokke-Roeselare-Kortrijk) en E40 (Oostende-Brussel zijn op enkele minuten wagenafstand gelegen. De Torhoutse Steenweg biedt een vlotte verbinding richting Brugge en Torhout. De De Leeuw-buurt verstrekt een breed aanbod aan dagelijkse faciliteiten als supermarkten, apotheken, banken, etc. De groene omgeving van Zedelgem is rijk aan kwaliteitsvolle ontspanningsmogelijkheden.

Contacteer Dries op +32 492 86 96 74 of dries@egenrealty.be voor meer informatie of schrijf u in via egenrealty.be/contact

Meer info

Een vraag? Contacteer Egen Realty!

Cookie Instellingen