Residentie Clémence
Zondag 24 oktober: 14u - 16u

Poperingseweg 435, 8908 Vlamertinge
Vanaf € 185.000
Zowel reservatie als vrij bezoek mogelijk
Terug

Residentie CLÉMENCE, een stijlvol en kwalitatief nieuwbouwproject in Vlamertinge. Dit project zit in de laatste rechte lijn richting afwerking en is reeds 60% verkocht.

Na de sloop van het oorspronkelijke gebouw wordt er een nieuwbouwproject ontwikkelt van 7 appartementen, 3 garageboxen en 5 parkeerplaatsen. Het beperkt aantal wooneenheden zorgt voor een leefbare residentie.

Residentie CLÉMENCE omvat 2 appartementen per verdiep (gelijkvloers, verdiep 1 en verdiep 2) en 1 dakappartement (verdiep 3). Ieder appartement heeft de mogelijkheid tot aankoop van één of meerdere privatieve garage(s)/parkeerplaatsen. De appartementen op het gelijkvloers hebben als extra een terras met tuin.

Bij het ontwerp werd gekozen om kwalitatieve en betaalbare appartementen te ontwikkelen. Ieder appartement bevat 1 of 2 slaapkamers en is volledig doorlicht waarbij de leefruimte zowel zicht heeft aan de voorzijde als aan de achterzijde. Zo hebben de appartementen ook een directe toegang vanuit de leefruimte tot het terras. De terrassen zijn zuid-gericht en hebben een vrij zicht achteraan.

Ook de ligging van residentie CLÉMENCE is één van de grote pluspunten, de residentie is gelegen in de dorpskern van Vlamertinge waar alle voorzieningen (bakkerij, slagerij, apotheek,…) nabij zijn. Anderzijds is de residentie centraal gelegen tussen Ieper en Poperinge, er is ook een vlotte verbinding met de Noorderring die u vlot tot de oprit van de A19 brengt.

Meer info

Een vraag? Contacteer Depotter vastgoedadviseur!