Residentie Clémence
zondag 25 oktober: 14.00 - 16.00 u

Poperingseweg 435, 8908 Vlamertinge
€ 185.000

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Residentie CLÉMENCE, een stijlvol en kwalitatief nieuwbouwproject in Vlamertinge.

Na de sloop van het oorspronkelijke gebouw wordt er een nieuwbouwproject ontwikkelt van 7 appartementen, 3 garageboxen en 5 parkeerplaatsen. Het beperkt aantal wooneenheden zorgt voor een leefbare residentie.

Residentie CLÉMENCE omvat 2 appartementen per verdiep (gelijkvloers, verdiep 1 en verdiep 2) en 1 dakappartement (verdiep 3). Ieder appartement heeft de mogelijkheid tot aankoop van één of meerdere privatieve garage(s)/parkeerplaatsen. De appartementen op het gelijkvloers hebben als extra een terras met tuin.

Bij het ontwerp werd gekozen om kwalitatieve en betaalbare appartementen te ontwikkelen. Ieder appartement bevat 1 of 2 slaapkamers en is volledig doorlicht waarbij de leefruimte zowel zicht heeft aan de voorzijde als aan de achterzijde. Zo hebben de appartementen ook een directe toegang vanuit de leefruimte tot het terras. De terrassen zijn zuid-gericht en hebben een vrij zicht achteraan.

Ook de ligging van residentie CLÉMENCE is één van de grote pluspunten, de residentie is gelegen in de dorpskern van Vlamertinge waar alle voorzieningen (bakkerij, slagerij, apotheek,…) nabij zijn. Anderzijds is de residentie centraal gelegen tussen Ieper en Poperinge, er is ook een vlotte verbinding met de Noorderring die u vlot tot de oprit van de A19 brengt.

Meer info

Een vraag? Contacteer Depotter Vastgoedadviseur!

Cookie Instellingen