Residentie De Graanmarkt
25 april: 13u tot 16u

Graanmarkt 38, 9400 Ninove
Richtprijs: € 200.000
Afspraak via projectontwikkelaar / makelaar
Terug

Het nieuwbouw appartementencomplex De Graanmarkt situeert zich in het hartje van Ninove.

Met 35 appartementen en ondergrondse parkeergarage is dit nieuw vastgoedproject aantrekkelijk voor jonge gezinnen op zoek naar een eerste woonst of senioren die hun huis willen inruilen voor een praktisch en goed gelegen appartement. De gemeenschappelijke binnenkoer/binnentuin is een surplus voor gezinnen met kinderen. De kleinsten kunnen hier in alle veiligheid buiten vertoeven/spelen terwijl de ouders en/of grootouders genieten van het groen.

De voorgevel van Blok A geeft uit op de Graanmarkt, en in dit gebouw zijn er zowel terrassen langs de straatkant als langs de binnenzijde met zicht op de binnentuin.

Blok B is dan weer gelegen vlakbij de Koepoort, waarbij het merendeel van de terrassen zicht hebben op één van de mooiste en oudste monumenten van Ninove.

Ondergronds zijn beide gebouwen met elkaar verbonden via de kelderverdieping waar zowel de 36 parkeerplaatsen als de 30 bergingen zich bevinden.

Ook een grote gemeenschappelijke fietsenberging is hier voorzien.

Op zoek naar een nieuwe woonst in het centrum van Ninove? Of op zoek naar een uitstekende investering? Dan bent u hier aan het goede adres!

Meer info

Een vraag? Contacteer ERA Belgium!

Een vraag? Contacteer ERA Esperanza!

Cookie Instellingen