Residentie De Hertoglei
13u30 - 16u

Hertoglei 33, 2660 Antwerpen
13u30 - 16u
Prijzen vanaf € 397.500 excl. kosten
Afspraak via projectontwikkelaar
Terug

Spreekt modern, hedendaags en duurzaam wonen in een elegant design in een groene omgeving u ook aan? Dan heten we u graag welkom in project “De Hertoglei” te Hoboken.

Dit stijlvolle project bestaat uit drie moderne BEN-woningen van +/- 160m² bewoonbare oppervlakte, met 3 slaapkamers, ruime bergingen en een mooie Zuidoost georiënteerde tuin met grote terrassen, dit in de groene zone van Hoboken.

De Hertoglei kenmerkt zich door een moderne architectuur en openheid, dit op een toplocatie met een zeer goede mobiliteit van en naar Antwerpen, met de bus, fiets of auto.

De grote glaspartijen achteraan de woningen accentueren de eet- en leefruimte en integreren deze subtiel met de achtertuin. De woningen tellen twee verdiepingen, privatieve tuin en een fietsenberging met achteruitgang.

De woningen zullen allemaal voldoen aan een E-peil kleiner dan 30, zo wordt een BEN-label gegarandeerd en bent u als eigenaar de eerste 5 jaar voor 50% vrijgesteld van onroerende voorheffing!

De werken aan deze knappe residentie gaan deze maand nog van start!
Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en BTW op de constructiewaarde.

Maak op zondag 24/04 kennis met deze residentie op ons kantoor te Veemarkt 17/19 – 2800 Mechelen en schrijf u hiervoor via deze link in 

Kan u niet wachten tot 24/04? Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist dan nu via onze website zelf in en we ontvangen u heden al graag op kantoor !

Een vraag? Contacteer Malines Group!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte