Residentie De Hovenier II
23 april : 10u - 16u

Hulstsestraat - Vruchtendreef, 8520 Kuurne
23 april : 10u - 16u
Prijs op aanvraag
Op afspraak & reservatie via bedrijf
Terug

De Hovenier II in Kuurne, een unieke ligging in het groen dat voelt als thuiskomen!

De Hovenier II huist twee architecturale parels, goed voor in totaal 18 ruime leefappartementen, en is opgebouwd uit 2 woonkernen met telkens 7 appartementen en 2 penthouses (van 72 m² tot 109 m²).
De appartementen beschikken over 1, 2 of 3 slaapkamers. De appartementen hebben een optimale indeling, dit alles gegoten in een verfijnde, hedendaagse architectuur.
Alle appartementen hebben grote ramen voor maximale lichtinval. De doorzon-penthouses op de bovenste verdiepingen genieten volop van zon- en daglicht.
De zongerichte appartementen beschikken allemaal over een wijds uitzicht op de aangelegde tuin die de groene long vormt op de site en waar u zalig kan genieten van de wandelpaden of petanquebaan.

Op de zuid- en zuidwestgerichte terrassen met glazen balustrades kan je volop genieten van de zon en deze terrassen bieden je maximale privacy dankzij de optimale inplanting.
De ruime ondergrondse parkeerkelder biedt plaats aan 20 gesloten garageboxen, 7 parkeerplaatsen met bijhorende gesloten fietsenstallingen.

Garantie verzekerd voor duurzaamheid en kwaliteit!

De werken zijn in volle uitvoering. Het project komt in aanmerking voor het verlaagd BTW tarief van 6%.

Een vraag? Contacteer ProBoMa Construct!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte