Residentie De Nieuwe Kaai
zondag 25 oktober: 14.00 - 16.00 u

Westkaai 33, 8900 Ieper
€ 385.000

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

DE NIEUWE KAAI, een stijlvol en kwalitatief nieuwbouwproject langs de Westkaai/Jachthaven in Ieper.

De voormalige brocante wordt omgetoverd tot een stijlvol appartementsgebouw met een uitgesproken architectuur die klasse uitstraalt.

DE NIEUWE KAAI zal een kantoorruimte en 4 appartementen omvatten. Ieder appartement heeft de mogelijkheid tot een privatieve kelderberging en een privatieve autostaanplaats.

Bij het ontwerp van de appartementen werd geopteerd om ruime en kwalitatieve appartementen te ontwikkelen. Slechts 1 appartement per verdiep met zicht op de kaai van Ieper en prachtig groenzicht aan de zuid- zijde.

De afwerking van de appartementen worden ook naar een hoger niveau gebracht, de afwerking voorziet standaard vloerverwarming, ruim keukenbudget, keuze tussen keramische vloer of parket, etc.

+ De verkoop van de appartementen gebeurd onder de vorm van registratierechten (grondaandeel) en BTW (constructie)
+ Appartementen met E-peil E45
+ Ieder appartement heeft de mogelijkheid tot aankoop garage en kelderberging
+ Appartementen krijgen een zeer hoge afwerkingsgraad en de koper heeft de vrije keuze naar afwerking.
+ 40% verkocht
+ De werken zijn reeds gestart, oplevering in 2021.

Een bezoek ter plaatse is een absolute meerwaarde voor dit project. Echter op kantoor kunnen we al eens lopen door een volledig afgewerkt appartement met ons uniek 3D-programma!

Meer info

Een vraag? Contacteer Depotter Vastgoedadviseur!

Cookie Instellingen