Residentie De Post
25 oktober: 10u - 16u (op kantoor)

Kapellestraat 80, 9940 Verdegem
€ 160.505

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Op de site van het postkantoor te Evergem komt binnenkort een fraai nieuwbouwproject bestaande uit 6 hedendaagse appartementen met 2 of 3 slaapkamers en 2 gelijkvloerse handelszaken. Ook wordt de bestaande post (handelsruimte) en het bovenliggend appartement te koop aangeboden.

De ligging is hier een grote troef want zowel met de wagen als met het openbaar vervoer ben je snel op weg richting Gent en omgeving. Buurtwinkels, supermarkten, sportfaciliteiten, scholen en gezellige horeca-zaken bevinden zich op wandelafstand.

Opvallend is de architecturale aanpak, met aandacht voor een licht en tijdloos design. Het geheel straalt rust uit die je terugvindt in de appartementen en handelsruimtes.
Door de open opstelling en de grote raampartijen is het in deze residentie heerlijk vertoeven. Wonen staat hier centraal. Het hoge comfort vertaalt zich verder in het gebruik van efficiënte, vooruitstrevende technieken.

Locatie project: Hofbilkstraat 18 Evergem
Meer informatie en inzage in de plannen op ons kantoor in de Kapellestraat 80 Evergem

Meer info

Een vraag? Contacteer Verdegem Vastgoed!

Cookie Instellingen