Residentie De Post
24 oktober: 10u tot 12u

Hofbilkstraat 16, 9940 Evergem
Vanaf € 328.000
Zowel reservatie als vrij bezoek mogelijk
Terug

WONEN IN PRACHTIGE ARCHITECTUUR TE EVERGEM

Ontdek de laatste 2 appartementen van dit fraai nieuwbouwproject. In totaal bestaande uit 6 hedendaagse appartementen en 2 gelijkvloerse handelszaken.

De ligging van dit project is een grote troef want zowel met de wagen als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) ben je snel op weg richting Gent, Meetjesland en omgeving. Buurtwinkels, supermarkten, scholen, sportfaciliteiten en bloeiende horecazaken bevinden zich op wandelafstand.

Opvallend is de architecturale aanpak, met aandacht voor een licht en tijdloos design. Het geheel straalt rust uit die wordt doorgetrokken in de appartementen.

Door de open opstelling en grote raampartijen is het in deze residentie heerlijk vertoeven. Wonen staat er centraal. Het hoge comfort vertaalt zich tevens in het gebruik van efficiënte, vooruitstrevende technieken waarbij elk appartement wordt voorzien van een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming en balansventilatie.

De appartementen onderscheiden zich naast hun ecologisch en duurzaam karakter door hun hedendaagse architectuur en het gebruik van uiterst kwalitatieve materialen.

Wens je meer informatie over dit project?
Kom dan zeker langs of maak een afspraak via Jan (0468 29 94 24), info@verdegemvastgoed.be

Meer info

Een vraag? Contacteer Verdegem Vastgoed!