Residentie De Valk
10u-17u

Harelbekestraat 4, 8540 Deerlijk
€ 145.000 - € 450.000
Bezoek op afspraak
Terug

>> MOGELIJKHEID TOT AANKOOP ONDER HET 6% BTW-REGIME <<
Residentie De Valk situeert zich midden in het centrum van Deerlijk op wandelafstand van winkels, horecazaken, apotheek, scholen, enzoverder.
Dankzij de nabijgelegen verkeersassen zijn steden als Kortrijk, Gent en Rijsel nooit veraf. Ook het prachtige natuurgebied De Gavers ligt op een oogwenk verwijderd van deze stijlvolle residentie. Geen betere uitvalbasis als Deerlijk om in alle rust toch overal vlakbij te zijn!

Behalve de toplocatie genieten de bewoners van ruime appartementen met alle moderne comfort en een hoge afwerkingsgraad. Residentie De Valk krijgt een uitgesproken hedendaagse architectuur mee. De doorgedreven combinatie van drie materialen (baksteen, crepie en zink) verzekert een strakke, maar oogstrelende look.

De appartementen bieden de bewoners volop leefruimte. De afwerkingsgraad mag als luxueus bestempeld worden. Tegelijk beantwoordt De Valk aan de striktste normen inzake isolatie, ventilatie en energiezuinigheid. Dit alles met het oog op een comfortabele woonbeleving.

1-slaapkamer appartement vanaf € 145.000 excl. kosten (UITVERKOCHT)
2-slaapkamer appartement vanaf € 249.000 excl. kosten
3-slaapkamer appartement vanaf € 353.000 excl. kosten

DEZE UNIEKE RESIDENTIE BESCHIKT REEDS OVER EEN MODELAPPARTEMENT DIE BEZICHTIGD KAN WORDEN!

Voor een afspraak om dit hedendaagse project te bezichtigen, maak geheel vrijblijvend een afspraak op het nummer 0477/40.54.38 of 0473/32.71.31.

Hopelijk tot snel!

Meer info

Een vraag? Contacteer Lippens-Vanloock!

Een vraag? Contacteer D-House!

Cookie Instellingen