Residentie De Wondel – Wondelgem- wonen met zorg
9u-13u

Morekstraat 459, 9032 Wondelgem
9u-13u
Vanaf € 234000, ex. kosten
Afspraak via bouwbedrijf
Terug

Bezoek het kijkappartement in dit project

Tijdens Nieuwbouwzondag ontvangen we jou graag in het nieuwe kijkappartement in Residentie De Wondel, onze gloednieuwe assistentiewoningen in het centrum van Wondelgem.

Midden in het centrum van de gemeente realiseert Danneels momenteel 35 erkende assistentiewoningen, verspreid over 3 gebouwen, middenin de vroegere tuin van Kasteel Morek.

Een aangename plek met veel groen en een open karakter in het centrum van de gemeente. Een unieke samenwerking tussen de stad, zorgbeheerder AW Pro en Danneels. 

Zelfstandig wonen in een prachtige kasteeltuin, met zorgondersteuning van het naastgelegen WZC indien gewenst. Of je nu kiest voor een 1- of 2- slaapkamer appartement om zelf te gaan wonen of als opbrengsteigendom, De Wondel biedt je een stijlvolle en kwalitatieve zorgwoning op maat. 

In het kijkappartement krijg je een waarheidsgetrouw beeld van wat je in de Wondel mag verwachten. En je kan er inspiratie opdoen voor de inrichting van jouw nieuwe assistentiewoning.

Benieuwd? Kom even binnenkijken tijdens Nieuwbouwzondag. Onze nieuwbouwexpert Bram staat voor je klaar. Maak snel jouw afspraak.

Een vraag? Contacteer Danneels Brugge!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte