Residentie DELA
9.30u - 12.30u

Herentalsesteenweg 17, 2275 Poederlee
€ 170.000

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Op de voormalige site van vleeshandel Dela wordt dit prachtig achitecturaal project gerealiseerd van 29 high-end BEN-appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, allen voorzien van ruime terrassen of tuintjes.

Alle units worden voorzien van individuele zonnepanelen, vloerverwarming en worden verder zeer goed geïsoleerd, zowel thermisch als akoestisch.
Hierdoor voldoen de appartementen aan de BEN-normen en kan u als klant genieten van een laag energieverbruik alsook enkele fiscale voordelen!

Het terrein is georiënteerd op het Zuiden. Dit in combinatie met de grote raampartijen zorgt voor een aangenaam ruimtelijk gevoel alsook een overvloed aan daglicht. Bovendien worden de appartementen afgewerkt met kwalitatief hoogwaardige materialen, wat zorgt voor een high-end look & feel.

De centrale ligging van het project zorgt voor een vlotte bereikbaarheid. Snel en comfortabel verplaatsen kan hier met de wagen of het openbaar vervoer. De ondergrondse parking neemt verder alle parkeerzorgen weg.

In deze buurt bevinden zich verschillende handelaars, drank- en eetgelegenheden, enz… Het is hier fijn vertoeven!

Wacht dus niet en contacteer ons voor meer info over dit prachtige project.

Contact?
Immo S|P – Kantoor Geel

Meer info

Een vraag? Contacteer Immo Sp!

Cookie Instellingen