Residentie Den Atelier
Zondag 25 oktober 2020: 10u - 16u op afspraak

Molenheidebaan 79, 3191 Schiplaken
Richtprijs: € 249.000 excl. kosten

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Op de oude site van het aluminiumbedrijf ‘TOBBACK NV’, gespecialiseerd in ramen, deuren en sierhekken, stelt Bautonic Residentie Den Atelier voor. Dit nieuwbouwproject van 14 urban villa appartementen met zongerichte terrassen ligt op een boogscheut van het centrum van Schiplaken. Bovendien ligt de oprit van de E19 op minder dan 2 min van het project en dit terwijl u het domein Sport Vlaanderen Hofstade kan rekenen als uw tuin. Gebruikt u de fiets voor het woon-werkverkeer dan is de fietsostrade F8 en F1 naar Mechelen, Leuven of Antwerpen zeer makkelijk te bereiken. Door de ligging heeft Residentie Den Atelier dus alle troeven in huis om een ideale woonplek te zijn voor zowel jonge gezinnen als een ouder publiek. Maar niet alleen de ligging is een grote troef, Bautonic realiseert deze appartementen met de visie om geen fossiele brandstoffen meer te gebruiken. BEN-appartementen (BEN30 voorschriften) zijn geen doel, dit is een minimum. We gaan nog een stapje verder en zorgen ervoor dat alle appartementen voldoen aan de BEN20 voorschriften.

Wat betekent dit voor u? Wel u betaalt de eerste 5 jaar GEEN onroerende voorheffing! Van een juiste investering gesproken.

Oplevering voorjaar 2022.

Wenst u graag meer informatie? Contacteer ons dan voor een bezoek. (reservatie verplicht)

Meer info

Een vraag? Contacteer Bautonic!

Cookie Instellingen