Residentie E. Van Der Veldestraat
Zondag 25 oktober 2020: 14u - 16u

Basdongenstraat 32, 3120 Tremelo
Prijzen vanaf € 425.000 excl. kosten

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

In de E. Van Der Veldestraat 51 te Tremelo worden 2 volledig afgewerkte BEN-20 nieuwbouwwoning in half open bebouwing opgetrokken. Elke woning is voorzien van 3 kamers, 2 badkamers, overdekt terras, carport en fietsenberging. De aanleg van tuin en oprit worden eveneens voor u voorzien. De woning zal worden gebouwd op een terrein van ruim 7are. De afwerking zal gebeuren volgens lastenboek waarbij u via de materiaalkeuze uw woning kan inrichten en laten afwerken volgens eigen smaak en stijl.
Deze moderne energievriendelijke BEN-20 woningen worden opgetrokken in CLT en worden voorzien van de modernste technieken waaronder warmtepomp, zonnepanelen etc.. Zo geniet u als koper dan ook van een korting van 100% op de onroerende voorheffing geurende de eerste 5 jaar. De werken starten zodra gewenst en omvatten slechts 4 maanden!!

Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde.

Op 25/10 ontvangen we u graag te Basdongenstraat 32 – 3210 Tremelo waar u een bestaande CLT-woning kan bezichtigen om zo een goede impressie op te doen. U kan zich hiervoor via deze link inschrijven: https://www.eventbrite.be/e/121342212825

Kan u niet wachten tot 25/10? Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist dan nu via onze website zelf in en we ontvangen u heden al graag !

Meer info

Een vraag? Contacteer Malines-Group!

Cookie Instellingen