Residentie Egelantier en Dahlia
12u- 14u

Umafolaan 11, 3020 Herent
12u- 14u
vanaf 372.000 euro excl kosten
Zowel reservatie als vrij bezoek mogelijk
Terug

Dahlia + Egelantier = Meadow
Dahlia? Egelantier? Meadow? Het klinkt je misschien niet al te bekend in de oren. Laat ons het even schetsen: een spiksplinternieuw bouwproject in hartje Herent, op een steenworp van dé meest populaire centrumstad van België: Leuven. Kleinschalige, gezellige gebouwen maar luxueus afgewerkte appartementen met twee tot wel drie slaapkamers. En dat vlakbij de E314 én het station van Herent… Een no-brainer heet dat dan.

BEN-Label
Waar verschilt dit prachtige woonproject van het meeste vastgoed in de streek, horen we je denken. First and foremost: het BEN-label. Bijna-energieneutraal. Niet alleen is dit een vereiste sinds 2021, het betaalt zichzelf uit. BEN-gebouwen verbruiken weinig energie voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. De energie die toch nodig is, wordt uit groene energiebronnen gehaald. Een stevig pluspunt van deze appartementen, met de energiecrisis in het achterhoofd.

Luxe, licht, leven
Toch nog niet overtuigd? Dan ben je dat vast wel na het bekijken van de appartementen. Stuk voor stuk werden ze haarfijn, trendy én luxueus afgewerkt. Enkel het beste materiaal was goed genoeg, nothing less. Bij het design hield de architect dan weer rekening met de optimale lichtinval voor élk van de appartementen. Veel licht en veel luxe, maar ook praktisch mankeert er hier niets. Er zijn namelijk eveneens garageboxen en kelders beschikbaar.

Interesse?
Schreeuwt dit prachtige woonproject jouw naam? Kriebelt het om eens een kijkje te komen nemen? Zie jij jezelf al vertoeven in hartje Herent in een bijna-energieneutraal, spiksplinternieuw appartement? Ga dan snel naar https://www.living-stone.be/nl/residentie-dahlia-in-herent/4526793 en shoot your shot. De oplevering van de appartementen vindt plaats in de eerste helft van 2023

Een vraag? Contacteer Living Stone bv!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte