Residentie Geerdegem Schonenberg
Zondag 25 oktober 2020: 14u - 16u

Veemarkt 17, 2800 Mechelen
Prijzen vanaf € 375.000 excl. kosten
Terug

Welkom in residentie Geerdegem-Schonenberg! Dit stijlvolle project bestaat uit vier moderne woningen, gelegen te Mechelen. Geniet van uw moderne woning met 3 slaapkamers en grote tuin en dit op fietsafstand van het centrum en vlakbij de oprit van de E19 naar Antwerpen of Brussel. Ideale verbinding met openbaar vervoer!

De vier gezinswoningen, gelegen in de woonstraat ‘Geerdegem-Schonenberg’, passen prima in het silhouet van het straatbeeld. De woonstraat wordt gekarakteriseerd door verschillende vormen, hoogtes en bouwdieptes. Deze vier woningen sluiten hier mooi op aan met een geknikte bouwlijn.

De gezinswoningen vormen enerzijds één coherent bouwvolume, anderzijds wordt de focus op de individualiteit van iedere woning gelegd door middel van materialiteit. Zo worden de vier woningen opgebouwd in verschillende soorten rode baksteen met wisselende voeg. Elke woning heeft een bewoonbare oppervlakte van ongeveer 150m² en is voorzien van een inkomhal, 2 toiletten, mooie leefruimte, ingerichte keuken, 2 bergingen, badkamer en 3 ruime slaapkamers. De achtergevel opent zich naar de lange tuin toe door middel van grote schuiframen. Vooraan de woning is een autostaanplaats gesitueerd en achteraan in de tuin een tuinhuis met fietsenstalling, bereikbaar via de achteruitgang.

De woningen zullen allemaal voldoen aan een E-peil kleiner dan 30, zo wordt een BEN-label gegarandeerd en bent u als eigenaar de eerste 5 jaar voor 50% vrijgesteld van onroerende voorheffing!

Grijp deze kans want reeds 50% van deze knappe residentie is verkocht! Maak op 25/10 kennis met de 2 laatste units bij ons op kantoor en schrijf u hiervoor via deze link in: https://www.eventbrite.be/e/121337998219

Kan u niet wachten tot 25/10? Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist dan nu via onze website zelf in en we ontvangen u heden al graag bij ons op kantoor !

Meer info

Een vraag? Contacteer Malines-Group!

Cookie Instellingen