Residentie Green Park
13u-17u

Westendelaan 30, 8430 Middelkerke
vanaf € 175.000

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Droomt u ervan te wonen in alle rust en toch vlakbij de winkels? Wenst u te wonen naast het prachtig aangelegde groene Normandpark van Middelkerke? Wilt u ook genieten van ruime én zongelegen terrassen? Deze unieke combinatie vindt u terug in Terrasresidentie Green Park!

Dankzij haar toplocatie laat terrasresidentie Green Park u genieten van het beste dat er is in Middelkerke. Wij voorzien 84 ruime woonappartementen, 60 garageboxen en 12 staanplaatsen. De penthouse-verdieping wordt bekroond met 10 ruime woonappartementen met 2 of 3 slaapkamers en zeer grote leefterrassen. De ruime kwaliteitsvolle appartementen met extra-large terrassen bieden een uitzonderlijke uitstraling en zijn beschikbaar van één tot drie slaapkamers.

De appartementen gaan van 55 m2 tot 170 m2. De prijzen liggen dan ook tussen de prijsvork van €150.000 tot €460.000. Uiteraard allemaal afgewerkt met de hoogste zorg, de strengste kwaliteitsnormen en beste materialen. Elke keuken is uitgerust met een granieten of composieten werkblad en Miele huishoudtoestellen. Verder biedt dit topproject luxueus uitgeruste badkamers, een ruime keuze aan topvloeren, … Om het wooncomfort te maximaliseren worden er voldoende ondergrondse en bovengrondse garageboxen en staanplaatsen aangeboden.

Op vandaag is hier reeds 75% van de beschikbare units verkocht. Met een voorziene oplevering eind dit jaar, zijn de laatste beschikbare appartementen voor de snelle beslissers. Op onze website vindt u alle nog beschikbare units terug.

Kom en ontdek tijdens NIEUWBOUWZONDAG op 25 oktober van 13u tot 17u deze unieke locatie, gelegen aan de Westendelaan 30 te Middelkerke. Naast een warm onthaal geven wij u uiteraard vrijblijvend uitleg over dit nieuwbouwproject. Tot dan!

Meer info

Een vraag? Contacteer VASTGOEDGROEP DEGROOTE!

Cookie Instellingen