Residentie Green Park
13-17u

Westendelaan 30, 8430 Middelkerke
vanaf € 325.000
Afspraak via projectontwikkelaar / makelaar
Terug

Pal in het kloppende hart van Middelkerke en aan de voet van het groene Normandpark, ligt de instapklare nieuwbouwresidentie Green Park met 84 ruime woonappartementen. Een overzicht van de laatste beschikbare instapklare appartementen is terug te vinden op onze website.
Een appartement aan de kust is altijd een slimme investering, maar de ligging van Green Park is uniek: aan de rand van een groene oase, op amper 500m van de zee en toch in het centrum met zijn winkelstraten en voorzieningen. Hier zijn appartementen schaars en uiterst gegeerd.

Misschien verkiest u de vrijheid van het kopen op plan, boven een instapklaar appartement? Kom dan kennis maken met ons gloednieuwe project Green Lane, net naast de deur van Green Park. Green Lane werd recent gelanceerd, wordt opgebouwd uit 3 afzonderlijke entiteiten en zal 67 ruime leefappartementen omvatten.

Nieuwsgierig? Kom en ontdek Green Park tijdens NIEUWBOUWZONDAG op 24 oktober van 13u tot 17u. Reserveer vandaag nog je tijdslot op 059 80 91 91 – bezoek enkel op afspraak. Naast een warm onthaal geven we je uiteraard vrijblijvend uitleg over dit nieuwbouwproject. Tot dan!

Meer info

Een vraag? Contacteer VASTGOEDGROEP DEGROOTE!