Residentie Hertenbosch
10u-17u

Wijnegemsteenweg 89, 2970 Schilde
10u-17u
vanaf € 352.800 (excl. kosten)
Op afspraak & reservatie via bedrijf
Terug

Residentie Hertenbosch: luxueus wonen in een groene omgeving nabij het centrum van ’s Gravenwezel.

’s Gravenwezel, niet voor niets de parel der Voorkempen genoemd, is een deelgemeente van Schilde en is een rustige en landelijke gemeente om te wonen met een vlotte bereikbaarheid naar zowel de omliggende gemeenten als naar de snelweg (E313).

Het uitgangpunt van dit nieuwbouwproject is een stijlvolle en moderne architectuur, die focust op kwalitatief, luxueus en energiezuinig wonen met veel aandacht voor licht en lucht. Dit nieuwbouwproject bevat 14 luxe appartementen, verdeeld over 2 gebouwen met een gemeenschappelijke ondergrondse parkeergarage met fietsen- en afvalberging. De gebouwen zijn zo ontworpen dat er maximaal geprofiteerd kan worden van de oriëntatie en uitzichten op de omgeving. De appartementen variëren tussen de 84 m² en 168 m² en zijn allen voorzien van ruimte terrassen en een privé tuin voor de gelijkvloerse appartementen.

Het project wordt gebouwd volgens de laatste BEN-normen dankzij energievriendelijke technieken (warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming,…). Naast veel aandacht voor het milieu , kan U ook rekenen op een hoogwaardige afwerking dmv ruime budgetten, prima comfort en royale lichtinval.

Prijzen starten vanaf €352.800 en er bestaat een mogelijkheid om aan te kopen aan 6% BTW. Informeer naar de voorwaarden hiervoor. De staanplaats en privatieve berging zijn apart aan te kopen.

Alle appartementen in Residentie Hertenbosch worden hoogwaardig afwerkt, zijn zeer energiezuinig met een E-peil van maximum 20. U hebt zelf nog inspraak in de afwerking en er is een groot aanbod aan materialen voorzien met ruime budgetten. Het project scoort beter dan de huidige energienormen waardoor u kan genieten van fiscale voordelen! Max E-peil van 20 dus 100 % vrijstelling op de onroerende voorheffing de eerste vijf jaar.

Laatste 2 appartementen!

Een vraag? Contacteer Reds Immo!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte