Residentie Houtbay
13u30 - 16u

Mechelsebaan 27, 2570 Duffel
13u30 - 16u
Prijzen vanaf € 242.295 excl. kosten
Afspraak via makelaar
Terug

Welkom thuis in residentie Houtbay, gesitueerd in de gemeente Duffel op een boogscheut van Mechelen.

Residentie Houtbay is een nieuw BEN20-woonconcept dat inzet op centraal wonen met een divers aanbod aan ontspanningsmogelijkheden.
Het project omvat 35 woonunits, verdeeld over drie gebouwen. Naast de één-, twee-, drie- en vier slaapkamerappartementen, worden er ook verschillende collectieve ruimtes aangeboden.
De afsluitbare binnenruimte is voorzien van een ruim grasveld, gemeenschappelijke tuin met eco-/zwemvijver, speeltuin, bbq-zone en moestuin. Bijkomend is er een gemeenschappelijke ontspanningsruimte.

De 35 appartementen die verdeeld worden over de drie gebouwen zullen allemaal voldoen aan een E-peil kleiner dan 20, zo wordt een BEN-label gegarandeerd en bent u als eigenaar de eerste 5 jaar vrijgesteld van onroerende voorheffing!

Alle appartementen zijn voorzien van inkomhal, aparte wc, badkamer, open keuken, leefruimte en ruime slaapkamers. De leefruimte geeft steeds directe toegang naar de privatieve tuin of terras. Op deze manier kan men als bewoner genieten van de collectieve binnentuin maar ook steeds de rust opzoeken in je eigen privé buitenruimte.

In de ondergrondse verdieping zijn buiten de 47 autostaanplaatsen, 74 fietsenstallingen, een afvalberging, meterlokaal en individuele bergingen voorzien. Minimaal één autostaanplaats en berging zijn bij aan te kopen. Voor de bezoekers zijn er voldoende fietsenstallingen aanwezig.

De werken op project Houtbay vlotten zeer goed! De funderingswerken werden eind 2021 afgerond en aansluitend kreeg de kelder-, gelijkvloers- en eerste verdieping mooi vorm, de tweede verdieping krijgt heden duiding en vervolgens zijn de dakwerken aan de orde.

Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde. Bovendien komt deze residentie mogelijks in aanmerking voor het verlaagd BTW-tarief van 6%, indien u als koper aan de voorwaarden voldoet.

Maak op zondag 23/10 kennis met deze knappe residentie te Mechelsebaan 27 – 2570 Duffel en schrijf u hiervoor via deze link in: Residentie Houtbay

Kan u niet wachten tot 23/10? Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist dan nu via onze website zelf in en we ontvangen u heden al graag op kantoor! https://nieuwbouwmalinesgroup.youcanbook.me/

Een vraag? Contacteer Malines Group!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte