Residentie Houtbay
Zondag 25 oktober 2020: 10u - 12u

Mechelsebaan 27, 2570 Duffel
Prijzen vanaf € 198.000 excl. kosten

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Welkom thuis in residentie Houtbay, gesitueerd in de gemeente Duffel op een boogscheut van Mechelen.

Residentie Houtbay is een nieuw BEN20-woonconcept dat inzet op centraal wonen met een divers aanbod aan ontspanningsmogelijkheden.
Het project omvat 35 woonunits, verdeeld over drie gebouwen. Naast de één-, twee-, drie- en vier slaapkamerappartementen, worden er ook verschillende collectieve ruimtes aangeboden.
De afsluitbare binnenruimte is voorzien van een ruim grasveld, gemeenschappelijke tuin met eco-/zwemvijver, speeltuin, bbq-zone en moestuin. Bijkomend is er een gemeenschappelijke ontspanningsruimte.

De 35 appartementen die verdeeld worden over de drie gebouwen zullen allemaal voldoen aan een E-peil kleiner dan 20, zo wordt een BEN-label gegarandeerd en bent u als eigenaar de eerste 5 jaar vrijgesteld van onroerende voorheffing!

Alle appartementen zijn voorzien van inkomhal, aparte wc, badkamer, open keuken, leefruimte en ruime slaapkamers. De leefruimte geeft steeds directe toegang naar de privatieve tuin of terras. Op deze manier kan men als bewoner genieten van de collectieve binnentuin maar ook steeds de rust opzoeken in je eigen privé buitenruimte.

In de ondergrondse verdieping zijn buiten de 47 autostaanplaatsen, 74 fietsenstallingen, een afvalberging, meterlokaal en individuele bergingen voorzien. Minimaal één autostaanplaats en berging zijn bij aan te kopen. Voor de bezoekers zijn er voldoende fietsenstallingen aanwezig.

De goede bereikbaarheid en de centrale ligging naar de verschillende grootsteden zijn bij residentie Houtbay tevens een grote troef. Hiernaast zijn er voldoende faciliteiten in het dorp zelf, dit gaande van onderwijs en ontspanning tot horeca en winkels.
Naast de heerlijke wandel en fietsroutes is hier ook heel wat te beleven. Het sport- en ontspanningsaanbod is zeer uitgebreid en biedt voor ieder wat wils.
Kort gezegd: Een ideale locatie met een divers aanbod van faciliteiten voor zowel jonge starters als mensen die de drukke stad willen ontvluchten.

Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde.

Maak op 25/10 kennis met deze knappe residentie te Mechelsebaan 27 – 2570 Duffel en schrijf u hiervoor via deze link in: https://www.eventbrite.be/e/121339268017

Kan u niet wachten tot 25/10? Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist dan nu via onze website zelf in en we ontvangen u heden al graag bij ons op kantoor !

Meer info

Een vraag? Contacteer Malines-Group!

Cookie Instellingen