Residentie IL GIARDINO
zondag 25 oktober: 14.00 - 17.00 u

Koninklijke Baan 145, 8670 Koksijde
Vanaf € 271.800 excl. kosten

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Midden in het centrum van het mooie Koksijde-Bad, vlakbij de Zeelaan en het strand, wordt met de Residentie ‘Il Giardino’ een prachtig nieuwbouwproject gerealiseerd door NOVA CASA. Op wandelafstand bevinden zich de tramhalte, winkels en horecazaken. Ook het strand en de zeedijk, waar u de zilte zeelucht kan opsnuiven, zijn vlakbij gelegen.

De residentie bestaat uit een grote handelsruimte, 10 gezellige appartementen en een exclusieve penthouse. De ambitie om een strakke architectuur te combineren met kwalitatief hoogstaande

afwerking zorgt voor een zeer geslaagd eindresultaat. De gevel wordt gekenmerkt door een bekleding met duurzame blauwe hardsteen en elegante balustrades in glas.

De appartementen zijn ruim opgevat met alle hedendaags comfort. De woonruimtes met open keuken hebben allen een groot balkon aan de voorzijde. De appartementen zijn voorzien van twee slaapkamers, waaronder een multifunctionele kamer, allen met een balkon aan de achterzijde. Voor alle appartementen zijn eveneens kelderbergingen voorzien.

Kom en ontdek tijdens NIEUWBOUWZONDAG op 25 oktober van 14u tot 17u deze unieke locatie, aan de Koninklijke Baan 145 te Koksijde-Bad. Naast een warm onthaal geven wij u uiteraard vrijblijvend uitleg over dit nieuwbouwproject. Tot dan!

Meer info

Een vraag? Contacteer Immo Vandeputte!

Een vraag? Contacteer Immo Pinson!

Cookie Instellingen