Residentie Isabelle
10u00 - 12u00 & 14u00 - 17u00

Sint Jansstraat 61, 8840 Staden
10u00 - 12u00 & 14u00 - 17u00
Vanaf 259.500€
Vrij te bezoeken
Terug

LAATSTE APPARTEMENT TE KOOP !! 

Kom vrijblijvend een kijkje nemen aan dit prachtige appartement met 2 slpks (3 MOGELIJK! ) en het zongericht tuintje …

 

Bekijk onze promotievideo om een optimale beleving te krijgen van dit waardevolle appartement: https://www.youtube.com/watch?v=kQbphJngJhw

Nabij het centrum van Staden vinden we deze kleinschalige en energiezuinige ‘Residentie Isabelle’ van 5 appartementen. Op wandelafstand is niet alleen het centrum van Staden te bereiken maar ook tal van winkels en handelszaken. Ook de school en het openbaar vervoer is slechts op enkele tientallen meters van dit appartementsgebouw.  Deze residentie is te bereiken zowel via de Sint Jansstraat als via de Weidestraat achteraan de site. 

Op de benedenverdieping vinden we een ruim en zuidgericht appartement terug met een bewoonbare oppervlakte van 102 m2 en een zongericht tuintje van 25 m2 met terras.  Dit prachtige en lichtrijke appartement is voorzien van centrale verwarming op aardgas via een energiezuinige condensatieketel. Ook is het ruime appartement aangesloten op een individueel ventilatiesysteem D.

Ook wordt er een grote garage (3 m x 5,85 m) met een automatische sectionale poort en twee praktische parkeerplaatsen, net naast het zuidgericht tuintje, meeverkocht met dit prachtige appartement.  De prijs voor deze garage en parkeerplaatsen is niet inbegrepen in de bovenvermelde prijs en kunnen bekomen worden via Diksimmo.  De garage is tevens overdekt waardoor u in het droge kunt wandelen met uw boodschappen richting de inkomhal. 

E-peil lager dan E-20! Hierdoor bent u de eerste 5 jaar vrijgesteld van onroerende voorheffing. Dit biedt u een bijkomend voordeel van +- 4.000 euro. 

!! Aankoop aan het nieuwe voordeel-tarief van 6% is mogelijk !!

De oplevering van dit nieuwbouwproject is voorzien maart – april 2022. 

Reeds 80% van dit prachtige nieuwbouwproject is verkocht! 

Bent u op zoek naar een prachtig en ruim appartement met een zuidgericht terras in een kleinschalige residentie ?  Dan is dit appartement zeker een bezoek waard! Contacteer ons snel via 051 50 11 51. 

Een vraag? Contacteer Diksimmo Diksmuide!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte