Residentie Jeremy
10u-16u

Oude Moorsledestraat 1, 8980 Passendale
10u-16u
Vanaf €325.000
Zowel op afspraak als vrij te bezoeken (reservatie via bedrijf)
Terug

Uniek nieuwbouwproject dichtbij het centrum van Passendale.

Kosten noch moeite zijn gespaard om van dit project een pareltje van Passendale te maken. Een tijdloze architectuur, een strak design en een smaakvolle combinatie van materialen. Deze nieuwe residentie bied onderdak aan 4 appartementen.

BEREIKBAARHEID
Het project ligt op een boogscheut van het centrum waardoor winkels, scholen, horeca en openbaar vervoer op wandelafstand bereikbaar zijn. Rond het project wordt aandacht besteed aan groene aanplanting om volledig tot rust te komen.

ARCHITECTUUR
Het project bestaat uit 4 ruime nieuwbouwappartementen. Volgens de moderne architectuur van architect Peter Verhaeghe, waar strakke elementen vloeiend overgaan in de warme hout accenten. De woonkwaliteit van de appartementen wordt geoptimaliseerd door de verschillende grote raampartijen en ruime terrassen.

INDELING
De appartementen bestaan allen uit een ruime inkomhal die leidt naar de grote woonkamer/leefruimte met aansluitend open keuken. Er is keuze tussen 2 en 3 slaapkamerappartementen. Ze beschikken over een ruime badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche, apart toilet en berging.

ENERGIE ZUINIG
De appartementen worden verwarmd met vloerverwarming en bevatten allen zonnepanelen. Er werd veel aandacht besteed aan de energiezuinigheid, die het erg goed doen aan de akoestische en thermische isolatie.

Er is nog vrije keuze in de afwerking van materialen volgens de vooropgestelde budgetten.
Berging is inbegrepen in prijs. Mogelijkheid tot aankopen van overdekte autostaanplaats(en).

Een vraag? Contacteer Immo Consulting Wallays!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte