Residentie Joline
14u-17u

Elisabethlaan 18, 8400 Mariakerke
14u-17u
vanaf € 265.000
Afspraak via projectontwikkelaar
Terug

Residentie Joline is gelegen in het mooie Mariakerke (Oostende) vlakbij vele winkels, alsook enkele goede speciaalzaken in de buurt. De gouden driehoek van kleine detailzaken bevindt zich om de hoek.

Moderne architectuur kan teruggevonden worden in dit project gebouwd door D’hoore Construct. Zo wordt er rekening gehouden met alle hedendaagste verwachtingen van isolatienormering & energieverbruik. Er wordt er gekozen voor een mooie ingesloten gemeenschappelijke tuin waar het gezellig bijpraten is met uw buren.

Residentie Joline is een kleinschalig en charmant appartementsgebouw bestaande uit 10 appartementen. Het gelijkvloers beschikt over een ruime, gemakkelijke toegankelijke fietsenberging, privatieve kelderbergingen, vuilnislokaal en uiteraard een nette afgewerkte inkomhal. Via de doorgang bereik je de ingesloten gemeenschappelijke tuin.Van het eerste tot de vierde verdieping zijn er telkens 2 appartementen per niveau. Op de dakverdieping wordt er een prachtige penthouse geplaatst met unieke terrassen.

Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie.

Plan je bezoek

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Reserveren

Een vraag? Contacteer Cfinance Vastgoed!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte