Residentie Koning Nobel
25 oktober : 14u - 18u

Kokkelbeekplein 1 - 5, 9100 Sint-Niklaas
Vanaf 295.000 EUR

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Residentie ‘Koning Nobel’ is een uniek project waarbij nieuwbouw wordt gecombineerd met renovatie van bestaande gebouwen om zo de bestaande ruimte zo goed mogelijk te benutten. Dit project bestaat uit 45 wooneenheden, zowel appartementen als lofts, op wandelafstand van het Romain de Vidtspark, de Grote Markt en de nodige voorzieningen. Via de Parklaan en de N70 kan men zeer vlot de E17 bereiken. Een rustgevende groeninvulling van de zones tussen de 4 gebouwen – rekening houdende met de verplichte brandvoorzieningen – maken wonen én investeren een absolute TOPPER!

Het aanbod bestaat uit 32 luxueuze appartementen, verdeeld over 6 verschillende types met 1 of 2 slaapkamers. De prijzen liggen tussen 300.000 en 330.000 euro exclusief kosten. De appartementen beschikken over een inkomhal met ingemaakte vestiaire, apart toilet, ruime woonkamer, open keuken (met kookvuur, dampkap, combi-oven, koelkast en vaatwasser), badkamer (met dubbel badkamermeubel, toilet en inloopdouche) en terras. Verwarming op aardgas door middel van vloerverwarming. Bij elk appartement is bovendien een enkele ondergrondse garage met sectionaalpoort en kelder inbegrepen in de prijs.

Bezoek nu koningnobel.com voor meer informatie. Reeds meer dan 50% verkocht!

Reserveer voor Nieuwbouwzondag bij JO : 0475/28 18 47

 

 

Meer info

Een vraag? Contacteer Woonbureau!

Cookie Instellingen