Residentie Le Vieux Charles
zondag 25 oktober: 10.00 - 18.00 u

Brugseweg 126-128, 8920 Poelkapelle
Vanaf € 268.000

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Als bouwheer-verkoper en tevens uitbater van het Guynemerpaviljoen hebben wij van de exceptionele ligging en de vele mogelijkheden van de site gebruik gemaakt om een hoog kwalitatief totaalproject te ontwikkelen omvattende een museum rond de persoon van Georges Guynemer, Frans piloot tijdens WO I en op 11 september 1917 verdwenen boven Poelkapelle, een handelszaak zijnde chocolaterie met daarboven 4 ruime appartementen met zicht op het monument ter ere van de Franse piloot en het Guynemerplein (centrum van bedrijvigheid en activiteit van het dorp).

Bereikbaarheid, oriëntatie, uitzicht, beleefbaarheid, woonkwaliteit, rust, cultureel aspect, historiek, degelijkheid met hoge afwerkinggraad, architecturaal concept, … zijn termen die het ontwerp van het Guynemerpaviljoen, chocolaterie en Residentie ‘Le Vieux Charles’ bepaald hebben.

Duurzaam bouwen is bouwen voor de toekomst. Dit principe staat centraal voor het project en brengt de verschillende aspecten binnen de samenleving als er zijn cultuur- historische, commerciële en woongelegenheid samen in één totaalconcept.

Luxueus afgwerkte appartementen met een oog voor detail.
De appartementen beschikken namelijk over tal van inoverende aspecten zoals: zonnepanelen, vloerverwarming, ventilatie, warmtepomp, …
Aspecten die het leven makkelijker, goedkoper, … maakt.

Alle appartementen werden qua deurbreedte en gangen gedimensioneerd ten dienste van bewoners met een beperking.

Wij hopen dat u even geboeid wordt door het project als wij het zijn bij de ontwikkeling ervan. Welkom in ‘een oase van licht, ruimte, ontspanning en rust’.

Meer info

Een vraag? Contacteer VOF Guynemer!

Cookie Instellingen