Residentie Leonardo

Naamsesteenweg 144 - 152, 3001 Heverlee
425.000 euro
Zowel reservatie als vrij bezoek mogelijk
Terug

VERKOOP ONDER REGISTRATIERECHTEN!
Prachtig, achterin gelegen, energiezuinige en instapklare woningen met 2 slaapkamers en voortuintje vlak buiten de Ring van Leuven.

Gelijkvloers bestaat het huisje uit een kwalitatieve, volledig geïnstalleerde keuken (keukentoestellen van Siemens) en een knusse leefruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich een apart toilet, badkamer met douche, een slaapkamer en een bergruimte met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Op de tweede verdieping is er de tweede slaapkamer en nog een bergzolder waar ook de grotere technieken in verwerkt zijn.

De woning is energiezuinig (BEN = e-peil < 30) en beschikt over vloerverwarming en passieve koeling, gestuurd door een centrale geothermische warmtepomp en gevoed door 30 solar panelen op de parkingloods (de overschot van de elektra zal gebruikt worden voor de gemeenschap (poorten , verlichting loods en binnenplein)).
Elk huis heeft op de zuidkant van het dak 8 privatieve solar panelen.

De woning is geschilderd, voorzien van gordijnen én verlichtingsarmaturen!

Er is eveneens een mogelijkheid om in de achterliggende loods een parkeerplaats aan te kopen voor 30.000 euro excl. kosten. De fietsenstalling is gemeenschappelijk.

Een vraag? Contacteer Living Stone bv!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte