Residentie Luce
Zondag 25 oktober 2020: 9u - 12u

Weg naar As 143, 3600 Genk
Richtprijs: € 290.000 exclusief kosten

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Residentie Luce: want wonen is meer dan een gevoel van thuiskomen alleen. Het is ook de praktische kant van parkeergemak, de luxe van een privéterras en de keuzevrijheid van afwerking naar wens. Met een moderne architectuur en het weloverwogen materiaalgebruik van Residentie Luce, is de stralende toekomst van dit prachtige project verzekerd.

De residentie bestaat uit 16 zeer luxueuze appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. De luxe appartementen zijn voorzien van ruime terrassen en de gelijkvloerse appartementen met prachtige privé tuin.
Momenteel is er nog een penthouse met 2 slaapkamers en een 3-slaapkamer appartement op de eerste verdieping beschikbaar.

Ook aan de afwerking van de appartementen wordt de nodige aandacht geschonken en wordt er met de beste kwaliteitsmaterialen gewerkt. U maakt zelf de keuzes van onder andere de keuken, badkamer, vloeren enzovoort. U krijgt hierbij het deskundige advies van onze interieurarchitecten en dit is bovendien inbegrepen in de prijs. Wij zorgen ervoor dat uw appartement enkele maanden later mooi afgewerkt en opgeleverd wordt.

Bij een bezoek aan Residentie Luce kunt u de 2 nog beschikbare appartementen bezichtigen (deze zijn momenteel afgewerkt tot en met pleisterwerken).

Meer info

Een vraag? Contacteer Som Project!

Cookie Instellingen