Residentie Madeleine
14u-16u

Merchtemsesteenweg 26, 1861 Wolvertem
174.000€ à 420.000€
Afspraak via projectontwikkelaar / makelaar
Terug

Voel je thuis in “Residentie Madeleine”! We ontvangen je in het modelappartement.
Wolvertem (Meise) is een toplocatie voor wie houdt van het bruisende stadsleven maar ook graag de rust van het platteland opzoekt. Dit dorp is gelegen in de Groene Rand van Brussel en beschikt op wandel- en fietsafstand over lokale handelaars, supermarkten, scholen, openbaar vervoer, goede invalswegen, …

Het woonproject Madeleine bestaat uit 6 kleine gebouwen met in totaal 32 BEN-wooneenheden en een ondergrondse parking met autostaanplaatsen, fietsenstalling en bergingen. De hedendaagse architectuur van het project wordt door zijn doordacht materiaal gebruik subtiel geïntegreerd in de oude dorpskern. Door het gebruik van milieuvriendelijke bouwtechnieken (groendak, E-peil <30, …) wordt de ecologische impact beperkt.

De appartementen zijn zo ontworpen dat de bewoners kunnen genieten van een optimaal wooncomfort. Dit onder meer dankzij de grote ramen in de leefruimtes, prachtig zicht op de binnentuin, praktische indeling en de afwerking met duurzame kwaliteitsmaterialen.

In “Residentie Madeleine” bevinden zich zowel 1 slaapkamer, als 2 en 3 slaapkamer appartementen. Kortom, een goede investering voor eigen bewoning of verhuring door de ligging, vlotte bereikbaarheid en afwerking die een duurzame meerwaarde garanderen op lange termijn!

Oplevering van de appartementen is voorzien 2021/Q4.

Op Nieuwbouwzondag kan u voor dit project tussen 14u & 16u terecht op de werf, Merchtemsesteenweg 26 in Wolvertem.

IN KADER VAN ONZE COVID-19 VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN IS VOORAF INSCHRIJVEN OF RESERVEREN VIA lynn@cbi-immo.be VERPLICHT.

Meer info

Een vraag? Contacteer CBI IMMO!

Cookie Instellingen