Residentie Malin’eau
Zondag 25 oktober 2020: 10u - 12u

Auwegemvaart 136, 2800 Mechelen
Prijzen vanaf € 349.900 excl. kosten

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Op een exclusieve locatie in Mechelen, langsheen de Auwegemvaart wordt het nieuwbouwproject Malin’eau gerealiseerd, met 19 stijlvolle appartementen en 10 woningen.

Het Mechels architectuurbureau Tecro & Krea is er in geslaagd om deze realisatie te voorzien van een mooie hedendaagse en stijlvolle architectuur met een kwalitatieve afwerking.

Alle appartementen hebben een ruime bewoonbare oppervlakte van minstens 110m² en beschikken over 2, 3 of 4 slaapkamers en een ruim zuidwest georiënteerd terras met zicht op water van minstens 24m². Een perfecte inplanting met ruime zonneterrassen aan de leefruimte en grote glaspartijen laten u royaal wonen en genieten van deze groene omgeving langsheen het water. Het exclusief wonen wordt doorgetrokken naar uw interieur, ingericht naar eigen smaak en stijl, maar steeds afgewerkt met topmaterialen. De aankoop van een autostaanplaatsen met berging in de ondergrondse garage is verplicht.

Het woonproject Malin’eau wordt gerealiseerd op een bijzondere ligging in Mechelen, ideaal gelegen tussen Antwerpen en Brussel. De oriëntatie langsheen het water, de uitzonderlijke zichten over de vaart en het overliggend groen en een mooie binnentuin zorgen ervoor dat u onmiddellijk tot rust komt. De bloeiende en bruisende binnenstad van Mechelen bevindt zich op een boogscheut afstand, zodat het beste van twee werelden wordt gecombineerd.

Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde.

De verkoop van deze residentie loopt als een trein waardoor alle woningen reeds verkocht zijn en van de appartementen nog slechts 5 units ter beschikking zijn. Snel zijn is hier dus de boodschap!

Op 25/10 ontvangen we u graag te Auwegemvaart 136 – 2800 Mechelen om de beschikbare appartementen te bezichtigen. U kan zich hiervoor via deze link inschrijven: https://www.eventbrite.be/e/121343968075

Kan u niet wachten tot 25/10? Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist dan nu via onze website zelf in en we ontvangen u heden al graag !

Meer info

Een vraag? Contacteer Malines-Group!

Cookie Instellingen