Residentie Michiel I

Kortrijksestraat 30-34, 8020 Oostkamp
Vanaf 395.000 EUR

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

LAATSTE 2 APPARTEMENTEN | TOPLOCATIE


Residentie Michiel I situeert zich in het centrum van Oostkamp en bestaat uit 3 commerciële ruimtes en 8 ruime appartementen met één, twee of drie slaapkamers.

Voor het ontwerp van Residentie Michiel I deden wij beroep op EL Architects uit Kortrijk, die reeds heel wat mooie referenties in deze markt kan voorleggen. Er werd gekozen voor hedendaagse architectuur met hoogwaardige materialen.

Op heden zijn er nog 2 appartementen te koop:

Appartement 2.1 is een twee-slaapkamer appartement op het 2e verdiep. Dit doorzontype (terrassen aan de voor- en achterzijde) heeft de volgende indeling: inkomhal met toiletruimte, ruime lichtrijke leefruimte met open keuken, praktische ruime berging, 2 grote slaapkamers met elk hun eigen badkamer.

Appartement 3.1 is een erg ruim (137m²) dakappartement met 2 slaapkamers. Ook dit appartement geniet van heel wat lichtinval dankzij de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde. Dit appartement heeft de volgende indeling: ruime inkomhal met toiletruimte en plaats voor vestiaire, leefruimte met open keuken en toegang tot terrassen aan de voor- en achterzijde, praktische ruime berging, 2 slaapkamers met elk een badkamer. Bovendien zijn de slaapkamers erg ruim en is er plaats voor een dressing.

De appartementen voldoen aan de huidige strenge energienomen en halen een gunstig E-peil. Met zonnepanelen, standaard vloerverwarming in alle ruimtes en de juiste ventilatie scoort elk appartement zelfs beter dan de wettelijke bepalingen inzake EPB-normen.

Dankzij de gebruiksvriendelijke indeling van de appartementen geniet u van optimaal wooncomfort. Als koper kiest u zelf de afwerking van uw appartement. U beschikt over budgetten, en maakt uw keuze van kwaliteitsmaterialen bij een selectie gerenommeerde leveranciers.

Op het terrein bevinden zich mogelijkheden tot parkeren in de ruime individuele garageboxen of staanplaatsen. Bovendien wordt bovengronds ook een grote fietsenstalling voorzien. In de kelder bevinden zich individuele bergingen voor alle appartementen.

Maak snel een afspraak en ontdek wat dit project voor u kan bieden!

Ontdek meer over dit project en ons volledige aanbod via http://www.christiaens-projects.be

Meer info

Een vraag? Contacteer Christiaens Projects!

Cookie Instellingen