Residentie Mocassin
zondag 25 oktober: 9.30 - 11.30 u

Beselarestraat 322, 8980 Beselare
Vanaf € 210.000

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

In het geliefde Beselare vinden we residentie Mocassin. Mocassin is vernoemd naar de vroegere gerenommeerde schoenenwinkel die daar uitgebaat werd. Het project ligt op wandelafstand van tal van faciliteiten, namelijk vlak tegenover de bakker en beenhouwerij. Op minder dan 3 minuten, bevindt u zich op de A19 Ieper-Kortrijk.

Deze residentie bestaat uit 8 appartementen, 4 garages van maar liefst +/- 20m² en 4 moderne carports. Elk appartement heeft een afgesloten berging tot zijn beschikking, dit in de kelderverdieping die toegankelijk is via de lift.

Elk appartement beschikt over 2 slaapkamers met uitzondering van appartement 1.2. Er is een ZW-gericht terras en/of tuin voorzien met voldoende ruimte voor buitenmeubelen. Bij oplevering eind 2020 – begin 2021 zal het appartement uitgerust zijn met een volledig ingerichte keuken, badkamer met inloopdouche en/of ligbad, apart toilet en berging.

 

Een vraag? Contacteer Partners in Vastgoed!

Cookie Instellingen