Residentie Pronkenberg
10u - 12u30

Pronkenbergstraat 29, 2550 Kontich
Prijzen vanaf € 308.700 excl. kosten
Afspraak via projectontwikkelaar / makelaar
Terug

Residentie Pronkenberg is gesitueerd op een prachtlocatie te Kontich, tegenover natuurgebied en dit in een rustige & groene omgeving in combinatie met een vlotte bereikbaarheid.

De mooie, hedendaagse architectuur, gecreëerd door het architectenbureau S3Architecten te Mechelen, met kwalitatieve afwerking zorgen voor een mooie inpassing in het geheel.

Een unieke woonmix van 11, 12 en 20 appartementen, verdeeld over drie woonunits, zorgt ervoor dat er in deze residentie voor elk wat wils is. Zo is er keuze tussen appartementen met 1, 2 tot 3 slaapkamers en variëren oppervlaktes tussen 110m² tot 240 m².

Het startschot voor deze residentie werd vorig jaar reeds gegeven. Momenteel zijn wooneenheden B en C reeds volledig opgetrokken en is men hier volop in afwerkingsfase. Voor gebouw A werd de ruwbouw reeds volledig opgetrokken.

Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde. Bovendien komt deze residentie in aanmerking voor het verlaagd BTW-tarief van 6% (onder voorwaarden).

Ondertussen is meer dan 80% van deze mooie residentie verkocht! Wil je alsnog instappen in dit prachtig project? Maak op 24/10 kennis met deze residentie te Pronkenbergstraat 29 – 2550 Kontich en schrijf u hiervoor via deze link in.

Kan u niet wachten tot 24/10? Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist dan nu via onze website zelf in en we ontvangen u heden al graag op kantoor !

Meer info

Een vraag? Contacteer Malines Group Mechelen!