Residentie Pronkenberg
Zondag 25 oktober 2020: 10u - 12u

Veemarkt 17, 2800 Mechelen
Prijzen vanaf € 294.000 excl. kosten

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Residentie Pronkenberg is gesitueerd op een prachtlocatie te Kontich, tegenover natuurgebied en dit in een rustige & groene omgeving in combinatie met een vlotte bereikbaarheid.

De mooie, hedendaagse architectuur, gecreëerd door het architectenbureau S3Architecten te Mechelen, met kwalitatieve afwerking zorgen voor een mooie inpassing in het geheel.

Een unieke woonmix van 11, 12 en 20 appartementen, verdeeld over drie woonunits, zorgt ervoor dat er in deze residentie voor elk wat wils is. Zo is er keuze tussen appartementen met 1, 2 tot 3 slaapkamers en variëren oppervlaktes tussen 110m² tot 240 m². In eerste fase worden er 31 appartementen verkocht en gebouwd. Het startschot voor deze residentie werd begin dit jaar reeds gegeven. Zo werd het archeologisch onderzoek voor de zomer afgerond, de graafwerken voor de ondergrondse verdieping zijn inmiddels uitgevoerd en de vloerplaten van de kelderverdiepingen zijn gegoten.

Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde.

Ondertussen is meer dan 50% van deze mooie residentie verkocht! Wil je alsnog instappen in dit prachtig project? Maak op 25/10 kennis met deze residentie bij ons op kantoor te Veemarkt 17 – 2800 Mechelen en schrijf u hiervoor via deze link in: https://www.eventbrite.be/e/121339974129

Kan u niet wachten tot 25/10? Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist dan nu via onze website zelf in en we ontvangen u heden al graag op kantoor !

Meer info

Een vraag? Contacteer Malines-Group!

Cookie Instellingen