Residentie Pronkenberg
10u - 12u30

Pronkenbergstraat 29, 2550 Kontich
Prijzen vanaf €308.700 excl. kosten
Afspraak via projectontwikkelaar / makelaar
Terug

Residentie Pronkenberg is gesitueerd op een prachtlocatie te Kontich, tegenover natuurgebied en dit in een rustige & groene omgeving in combinatie met een vlotte bereikbaarheid.

De mooie, hedendaagse architectuur, gecreëerd door het architectenbureau S3Architecten te Mechelen, met kwalitatieve afwerking zorgen voor een mooie inpassing in het geheel.

Een unieke woonmix van 11, 12 en 20 appartementen, verdeeld over drie woonunits, zorgt ervoor dat er in deze residentie voor elk wat wils is. Zo is er keuze tussen appartementen met 1, 2 tot 3 slaapkamers en variëren oppervlaktes tussen 110m² tot 240 m².

Het startschot voor deze residentie werd vorig jaar reeds gegeven. Momenteel zijn wooneenheden B en C reeds volledig opgetrokken en is men hier volop bezig met de plaatsing van ramen, gevelbekleding en het leggen van de technieken. De grondwerken aan wooneenheid A zijn in maart van start gegaan.

Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde. Bovendien komt deze residentie in aanmerking voor het verlaagd BTW-tarief van 6% (onder voorwaarden).

Ondertussen is meer dan 70% van deze mooie residentie verkocht! Wil je alsnog instappen in dit prachtig project? Maak op 25/04 kennis met deze residentie te Pronkenbergstraat 29 – 2550 Kontich en schrijf u hiervoor via deze link in:
https://www.eventbrite.be/e/nieuwbouwzondag-project-pronkenberg-tickets-148912628681?aff=ebdsoporgprofile

Kan u niet wachten tot 25/04? Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist dan nu via onze website zelf in en we ontvangen u heden al graag op kantoor !

Een vraag? Contacteer Malines Group Mechelen!

Cookie Instellingen