Residentie Ruytenburg – Berchem
12u-16u

Prins Boudewijnlaan 75, 2600 Berchem
Vanaf 250.725 euro exclusief kosten (2 slpk)
Terug

Stijlvol en betaalbaar wonen op een toplocatie in Berchem

De 14 instapklare nieuwbouwappartementen worden zeer energiezuinig en met de beste kwaliteit afgewerkt. Elke woning beschikt over 1, 2 of 3 slaapkamers, een open keuken (inclusief toestellen), een ruime woonkamer, een badkamer met inloopdouche, een aparte WC en een berging. Er is tevens een lift voorzien voor een 6-tal personen.

De woonoppervlaktes variëren tussen de 90 m² en 135 m². Bovendien beschikken alle appartementen over een eigen zonneterras. De gelijkvloerse woningen hebben biede een stadstuintje met groot terras waardoor u het hele jaar door kan genieten.

Residentie Ruytenburg krijgt een ruime fietsenstalling (op het gelijkvloers) en eveneens grote ondergrondse parking met 24 staanplaatsen.

Het gebouw voldoet natuurlijk aan alle geldende normen en verzekert u (en uw eventuele huurders) voor jaren onbezorgd wonen. Ruytenburg heeft alles om u een optimaal wooncomfort te garanderen.

Zowel reservaties als vrij bezoek mogelijk. Verzeker u van de onverdeelde aandacht van onze makelaar door nu al een afspraak te maken op www.ruytenburg.be/#afspraak

 

Meer info

Een vraag? Contacteer Walther Van Hoof Vastgoed!

Cookie Instellingen