Residentie Scheldebos
24 oktober: 13u tot 17u

Maria Verbraekenstraat 7-11, 2070 Burcht
Vanaf € 300.000
Zowel reservatie als vrij bezoek mogelijk
Terug

AANKOOP AAN 6 % BTW MOGELIJK INDIEN 1e AANKOOP !!
Residentie “SCHELDEBOS” is een stijlvolle en hedendaagse realisatie met alle elementen welke je vandaag van een nieuwbouw mag verwachten. De naam van de residentie verwijst naar de nabijheid van de Schelde en het naast gelegen bos.

Het gebouw biedt een mix van 1, 2 en 3 slaapkamerappartementen zowel geschikt voor eigen bewoning als voor verhuur.

Alle appartementen hebben toegang tot een ruim terras of tuin en er is mogelijkheid tot één of meerdere ondergrondse autostaanplaatsen.

Residentie “SCHELDEBOS”  maakt deel uit van een verkaveling met een gezonde mix van ééngezinswoningen en appartementen.  In de verkaveling, gelegen aan één van de weinige groenzones die Burcht/Zwijndrecht rijk is,  is voldoende groen en ontspanningsruimte voorzien.

Technisch voorziet het gebouw aan de meest recente normen inzake isolatie en verluchting en wordt er zowel verwarmd als gekoeld met een geothermisch systeem, waardoor je niet afhankelijk bent van een externe energiebron voor uw verwarming of verkoeling.

M.a.w. hier kan je wonen op een luxueuze, zuinige en duurzame manier. Dankzij de zonnepanelen kan E peil 20 gegarandeerd worden.  Hierdoor kan je (momenteel) vrijstelling van onroerende voorheffing vragen gedurende vijf jaar.

Alle appartementen hebben een eigen indeling en specifieke kenmerken.  Kijk gerust even naar de verschillende units en maak uw keuze op basis van die zaken die U zelf belangrijk vindt.   Keuken, badkamer en vloeren kan je zelf kiezen bij de aangeduide leverancier.  Wil je meer info of een ruimere kijk op het geheel, neem dan gerust contact met ons op zodat we samen met U, uw  nieuwe appartement kunnen uitkiezen. In de eerste fase is er een modelappartement beschikbaar.

Wij maken graag tijd voor U om samen de plannen en technische details door te nemen !!

Meer info

Een vraag? Contacteer Huizencoach!