Residentie Schuttevee
Zondag 25 oktober 2020: 10u - 12u

Veemarkt 17, 2800 Mechelen
Prijzen vanaf € 442.500 excl. kosten

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Schuttevee is een kleinschalig project gelegen aan de voet van de Sint-Katelijnekerk met 8 ruime appartementen en een dokterspraktijk op het gelijkvloers langs de zijde van de Sint-Katelijnestraat.
Met een moderne buitenzijde, harmonieuze integratie van 2 beschermde gevels, het gebruik van warme materialen, ruimte terrassen en een doordachte binnenindeling, biedt Schuttevee u een uniek woondroomplekje.

De appartementen worden afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen, voldoen aan alle energienormen en zullen 2 tot 3 slaapkamers bevatten. De oppervlakte varieert van 110m² tot 180m² en alle appartementen hebben ruime terrassen gericht naar de kerk of het mooie binnen-gebied. De grote binnenruimtes over meerdere etages en de ruime private buitenruimtes geven u een appartement met gevoel van een woning.

De toegang tot het woonproject via het centrale semi-private binnenpleintje, met ruimte voor voldoende fietsen, brengt u met de lift of trap enerzijds naar de ingang van uw appartement of anderzijds naar de ondergrondse parking met plaats voor 14 wagens en opnieuw heel wat fietsen.

Het project ligt op slechts 5 minuten wandelen van het Groot en Klein Begijnhof, de Sint-Romboutskathedraal, de nieuwe stadsbibliotheek, de Dossinkazerne en de Grote Markt
Verder vindt u in de buurt hippe restaurantjes, barretjes, terrasjes en winkels in overvloed!

Het archeologisch onderzoek werd hier recent afgerond & de graafwerken voor de ondergrondse verdieping zijn volop aan de gang. De ruwbouw zal in het voorjaar van 2021 reeds voltooid worden.

Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde.

Op 25/10 ontvangen we u graag bij ons op kantoor te Veemarkt 17 – 2800 Mechelen. U kan zich hiervoor via deze link inschrijven: https://www.eventbrite.be/e/121344730355

Kan u niet wachten tot 25/10? Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist dan nu via onze website zelf in en we ontvangen u heden al graag!

Meer info

Een vraag? Contacteer Malines-Group!

Cookie Instellingen