Residentie Schuttevee
10u - 12u30

Sint-Katelijnestraat 84, 2800 Mechelen
10u - 12u30
€443.325 excl. kosten
Afspraak via projectontwikkelaar
Terug

Schuttevee is een kleinschalig project, gelegen aan de voet van de Sint-Katelijnekerk, met 8 ruime appartementen en een dokterspraktijk op het gelijkvloers langs de zijde van de Sint-Katelijnestraat.

Deze residentie komt in aanmerking voor het verlaagd BTW-tarief van 6% (onder voorwaarden)!

Met een moderne buitenzijde, harmonieuze integratie van 2 beschermde gevels, het gebruik van warme materialen, ruimte terrassen en een doordachte binnenindeling, biedt Schuttevee u een uniek woondroomplekje.

Dit appartement is gesitueerd op de eerste verdieping en heeft een oppervlakte van maar liefst 127 m² met een ruim terras van 24 m².
Het appartement wordt afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen naar eigen smaak en stijl en voldoet aan de BEN30-norm.

In de ondergrondse parking, met plaats voor 14 wagens en heel wat fietsen, is er mogelijkheid tot het aankopen van een staanplaats.

Het project ligt op slechts 5 minuten wandelen van het Groot en Klein Begijnhof, de Sint-Romboutskathedraal, de nieuwe stadsbibliotheek, de Dossinkazerne en de Grote Markt. Verder vindt u in de buurt hippe restaurantjes, barretjes, terrasjes en winkels in overvloed.

Kortom, een pareltje!

De werken aan deze residentie zijn reeds vergevorderd waardoor u deze zomer al uw intrede kan nemen in dit knap appartement!

Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde. Additioneel informeren wij u graag dat deze residentie in aanmerking komt voor het verlaagd BTW-tarief van 6%, onder voorwaarden.

Maak op zondag 24/04 kennis met deze residentie te Sint-Katelijnestraat 84 – 2800 Mechelen en schrijf u hiervoor via deze link in. 

Kan u niet wachten tot 24/04? Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist dan nu via onze website zelf in en we ontvangen u heden al graag ter plaatse!

Een vraag? Contacteer Malines Group!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte