Residentie Sint-Jacob
9u30-12u30 en van 13u30 -17u30

Markt 7, 8810 Lichtervelde
9u30-12u30 en van 13u30 -17u30
vanaf € 265.000 excl BTW en aankoopkosten
Afspraak via makelaar
Terug

Een nieuwbouwresidentie om werkelijk U tegen te zeggen. Een plek waar je kan genieten en waar ontspannen centraal staat. Ben je klaar voor de volgende stap in je leven? Ben je op zoek naar je eerste stekje of trek je je liever terug in een oase van rust? Alles is mogelijk bij Residentie Sint-Jacob. De residentie bestaat uit 24 ruime appartementen die stuk voor stuk uniek zijn door hun kwaliteitsvolle afwerking. De kers op de taart? Dat is de perfecte ligging in het centrum: op de markt van lichtervelde.

Alle appartementen beschikken over een hoogwaardige afwerking met kwalitatieve materialen, een tijdloze architectuur en een ruim terras waar bijzondere aandacht werd gegeven aan de ultieme wisselwerking tussen zowel het interieur als het exterieur. En of je hier zalig kan genieten!

Je hebt steeds de keuze tussen 2 of 3 slaapkamers en door de grote raampartijen beschik je over een prachtige lichtinval, de hele dag door. Een praktisch weetje: ook elk appartement beschikt over een ondergrondse garage met ruime berging. Bezoek over de vloer? Ook dat is geen probleem, want er is ook bovengronds een ruime parkeermogelijkheid voorzien.

Modelwoning 0.11 en 1.11 kunnen ook bezichtigd worden. 

Maak nu een afspraak om deze residentie te bezoeken.

Plan je bezoek

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Reserveren

Een vraag? Contacteer Morpho Vastgoed!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte