Residentie Stadspoort
Zondag 25 oktober 2020: 9u - 12u

Kempische Steenweg 155, 3500 Hasselt
Richtprijs: € 250.000 exclusief kosten
Terug

Residentie “STADSPOORT” is wederom een prachtige realisatie van Som Project. Het is een standingvolle residentie met een ideale ligging vlakbij het bruisende centrum van Hasselt en daardoor is dit een unieke kans om te wonen. Hasselt is de stad om te shoppen, er zijn heerlijke restaurants, gezellige bars, tal van evenementen en nog zoveel meer.

De nieuwbouw bestaat uit 29 luxueuze appartementen met 2 of 3 slaapkamers en 2 handelsruimtes. Er zijn ook gelijkvloerse appartementen met prachtige privé tuin. Elk appartement wordt voorzien van een ruim terras en uiteraard hebben we ook gezorgd voor ondergrondse parkeerplaatsen en kelderbergingen.

Voor de architectuur werd gekozen voor het gerenommeerde architectenkantoor: D&D architecten. Voor elk appartement wordt gestreefd naar 100% woonplezier per m². Vandaar ook de bewuste keuze voor grote raampartijen wat het ruimtelijk en klaar-effect maximaliseert.

Ook aan de afwerking van de appartementen wordt de nodige aandacht geschonken en wordt er met de beste kwaliteitsmaterialen gewerkt. U maakt zelf de keuzes van onder andere de keuken, badkamer, vloeren enzovoort. Uiteraard voorzien wij hiervoor een ruim budget. U krijgt hierbij het deskundige advies van onze interieurarchitecte en dit is bovendien inbegrepen in de prijs.

De appartementen kunnen enkele maanden na materiaalkeuze opgeleverd worden.

De interieurfoto’s zijn van een afgewerkt appartement dat recent verkocht werd. Deze geven u weer wat de standaardafwerking bij Som Project inhoudt.

Er zijn momenteel nog 4 appartementen beschikbaar: 3 gelijkvloerse en 1 op de eerste verdieping.

Maak kennis met Residentie Stadspoort door een bezoek aan het modelappartement.

Meer info

Een vraag? Contacteer Som Project!

Cookie Instellingen