Residentie Ten Velde

Geen partners gevonden.

Kortrijksestraat 426, 8020 Waardamme
€ 244.500
Vrij te bezoeken
Terug

Residentie Ten Velde situeert zich in de Kortrijksestraat 426 te Waardamme en bestaat uit 8 ruime appartementen, waarvan 7 met twee slaapkamers en 1 met één slaapkamer. 

De terrassen genoten bijzondere aandacht bij het ontwerp van deze residentie. De meeste appartementen hebben terrassen aan de voor- én achterzijde. Om optimaal van de zon te kunnen genieten, werd gekozen voor erg ruime terrassen aan de achterzijde (zuid-west). Bovendien geniet u aan die zijde van mooi zicht op uitgestrekte weilanden. Dankzij de grote raampartijen beleeft u in het appartement een maximaal aan natuurlijk daglicht.

Achteraan op het terrein worden ruime garageboxen voorzien. Wij voorzien deze garageboxen voldoende groot, zodat naast uw wagen ook ruimte is om uw fiets of andere spullen in op te bergen. 

Voor het ontwerp van Residentie Ten Velde deden wij beroep op Berkein Architects uit Aalter. Deze architect kan heel wat mooie referenties in deze markt voorleggen. Er werd gekozen voor een hedendaagse architectuur in combinatie met hoogwaardige materialen.

De appartementen voldoen aan de huidige strenge energienormen en halen een gunstig E-peil. Met zonnepanelen, standaard vloerverwarming in alle ruimtes en de juiste ventilatie, scoort elk appartement zelfs beter dan de wettelijke bepalingen inzake EPB-normen.

Dankzij de gebruiksvriendelijke indeling van de appartementen geniet u van optimaal wooncomfort. Als koper kiest u zelf de afwerking van uw appartementen. U beschikt over vastgestelde budgetten en maakt uw keuze bij een selectie van gerenommeerde leveranciers.

Het verlaagd btw-tarief van 6% voor afbraak en heropbouw is voor dit project van toepassing indien u als koper voldoet aan de vooropgestelde voorwaarden. U bespaart mogelijks 15% btw op de constructiewaarde. Informeer snel bij onze verkopers voor verdere inlichtingen.

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte