Residentie Ter Beyl
25 april: 10u tot 16u (afspraak op kantoor: Kapellestraat 80 - 9940 Evergem)

Evergemsesteenweg 8, 9032 Wondelgem
-
Bezoek op afspraak
Terug

Residentie Ter Beyl is een hedendaags woonproject gesitueerd in Wondelgem, bestaande uit 8 kwalitatieve appartementen met 1 of 2 slaapkamers. Het wooncomfort laat zich op verschillende vlakken opmerken. Alle appartementen zijn bijzonder ruim ontworpen (tot 120m²) waardoor een aangename openheid ontstaat.

De appartementen zijn BEN (Bijna-Energieneutraal). Het E-peil wordt teruggebracht naar maximaal E20, wat naast een erg lage energiefactuur, een vrijstelling van de onroerende voorheffing oplevert gedurende de eerste 5 jaar na de ingebruikname.

De ligging van Residentie Ter Beyl is één van haar sterke troeven. Het is gelegen op wandelafstand van de gezellige dries, het centrum van Wondelgem. Onderwijsfaciliteiten, ontspannings-, sport- en cultuurmogelijkheden liggen op een boogscheut verwijderd. Daarenboven scoort de ligging erg sterk qua mobiliteit. Zo is er een bushalte op 20m, treinhalte op 35m en Gent centrum op 4km fietsen.
Tenslotte vind je grote en kleine winkels en horeca om de hoek.

ALGEMEEN
*mogelijkheid tot aankoop aan 6%. Contacteer ons voor meer informatie.
*prijzen excl. kosten
*mogelijkheid tot aankoop van een carport aan 15.000 euro

http://terbeyl.be/

Benieuwd naar dit nieuwbouwproject?
Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak op ons kantoor. We nemen de tijd om de plannen te bekijken en je vragen te beantwoorden.

Meer info

Een vraag? Contacteer Verdegem Vastgoed!

Cookie Instellingen