Residentie Ter Beyl
24 oktober: 10u tot 12u

Evergemsesteenweg 8, 9032 Wondelgem
Vanaf € 220.000
Zowel reservatie als vrij bezoek mogelijk
Terug

MOOI WONEN IN HET HART VAN WONDELGEM

Residentie Ter Beyl is een hedendaags woonproject dat zich situeert in Wondelgem, bestaande uit 8 kwalitatieve appartementen met 1 of 2 slaapkamers. Het wooncomfort laat zich op verschillende vlakken opmerken. Alle appartementen zijn bijzonder ruim ontworpen (tot 120m²) waardoor een aangename openheid ontstaat.

De appartementen zijn BEN (Bijna-Energieneutraal). Het E-peil wordt teruggebracht naar maximaal E20, wat naast een erg lage energiefactuur, een vrijstelling van de onroerende voorheffing oplevert gedurende de eerste 5 jaar na de ingebruikname.

De ligging van Residentie Ter Beyl is één van haar troeven. Het is gelegen op wandelafstand van de gezellige dries, in het centrum van Wondelgem. Onderwijsfaciliteiten, ontspannings-, sport- en cultuurmogelijkheden liggen op een boogscheut verwijderd. Daarenboven scoort de ligging erg sterk qua mobiliteit. Zo is er een bushalte op 20m, treinhalte op 35m en Gent centrum op 4km fietsen.
Tenslotte vind je grote en kleine winkels en horeca om de hoek.

*prijzen excl. kosten
*mogelijkheid tot aankoop van een carport aan 15.000 euro

Benieuwd naar dit nieuwbouwproject? Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak op een ander moment via Jan (0468 29 94 24), info@verdegemvastgoed.be

Meer info

Een vraag? Contacteer Verdegem Vastgoed!