Residentie THE SPOON
13u00 - 15u00

Lepelstraat 60, 2290 Vorselaar
€ 269.000

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Project “THE SPOON” is een kwalitatief en duurzaam nieuwbouwproject in hartje centrum Vorselaar.

CONCEPT

Het project THE SPOON omvat 1 patio-appartement op het gelijkvloers en 1 duplexappartement met extra bergzolder op de eerste verdieping. Alles wordt gebouwd met oog voor detail en kwaliteit. De appartementen hebben beide een oppervlakte van meer dan 100m². Er is gestreefd naar maximale licht- en luchttoetreding en er werd weldoordacht ontworpen zodat ze voldoen aan de BEN-normen. Door volop te investeren in kwalitatieve, energiebesparende technologieën, is er een belangrijke meerwaarde voor de toekomst.

LIGGING – Lepelstraat 60, Vorselaar

De ligging, aan een invalsweg vanuit Grobbendonk, zorgt voor een zeer goede bereikbaarheid, zowel naar het centrum als naar Lille, Herentals en de snelwegen E34 en E313. Daarnaast ligt het station van Herentals op slechts 5km verwijderd van het project. Met de trein geraak je op een half uurtje in Antwerpen. Het centrum van Vorselaar heeft een ruim aanbod aan winkels en er bevinden zich verschillende scholen. Zo is er de Gemeentelijke Basisschool “De Knipoog” alsook het “Kardinaal Van Roey-Instituut” voor de secundaire leerlingen.

DUURZAAM

De appartementen worden voorzien van een warmtepomp en vloerverwarming. Dit systeem is zeer onderhoudsvriendelijk en zal ervoor zorgen dat de appartementen volledig onafhankelijk zijn van fossiele brandstof.

De appartementen zullen worden aangesloten op zonnepanelen die maximaal zullen voorzien in de energiebehoefte.

Het regenwater wordt opgevangen in grote ondergrondse buffertanks en gebruikt voor de toiletten van beide eenheden en besproeiing van de tuin.

Zowel horizontaal (tussen de verschillende verdiepingen) als verticaal (naar de naburige panden) wordt bijzondere aandacht besteed aan de akoestiek. Hierbij worden technieken van dubbele muren met spouw, zwevende dekvloer, e.a. aangewend.

De oprichting van het project is volop aan de gang. Hierdoor is het jammer genoeg niet mogelijk om aan het project zelf af te spreken. We ontvangen u graag voor meer info op ons kantoor in Grobbendonk:
Astridplein 12
2280 Grobbendonk

Meer info

Een vraag? Contacteer Immo Sp!

Cookie Instellingen