Residentie The Waves, Sea
13-17u

Troonstraat 12, 8400 Oostende
vanaf € 355.000
Afspraak via projectontwikkelaar / makelaar
Terug

The Waves bestaat uit 4 verschillende entiteiten: Sea, Salt, Sand & Sky. De eerste bouwfase Sea met 118 woonunits werd net voor de zomer opgeleverd, een overzicht van de laatste beschikbare instapklare appartementen is terug te vinden op onze website. Ondertussen gaan de ruwbouwwerken van de tweede fase Salt (73 units) vlot vooruit en kwam de derde fase Sand (117 units) – wegens het grote succes – deze zomer versneld in verkoop.

The Waves, dat is royaal wonen op een toplocatie tussen de zee en de groene Wellington Golf van Oostende. Deze unieke ligging in combinatie met de hoogstaande en opvallende architectuur, maken van The Waves een bijzonder aantrekkelijk woonproject – dit zowel voor vaste bewoning als voor tweede verblijvers. Vlakbij vind je tal van hotspots zoals het nieuwe zwembad, de Kinepolis, de stedelijke bibliotheek, de wandelpromenade, KV Oostende … De dynamiek van het bruisende Oostende is hier dus nooit veraf!

Nieuwsgierig? Kom en ontdek tijdens NIEUWBOUWZONDAG op 24 oktober van 13u tot 17u deze unieke residentie. Reserveer vandaag nog je tijdslot op 059 80 91 91 – bezoek enkel op afspraak. Naast een warm onthaal geven we je uiteraard vrijblijvend uitleg over dit nieuwbouwproject. Tot dan!

Meer info

Een vraag? Contacteer VASTGOEDGROEP DEGROOTE!