Residentie Vijfde Linie
10u30-15u in zaal Zilverwit om de hoek van de werf: Bergstraat 16, 3110 Rotselaar

Vijfde Liniestraat 7, 3110 Rotselaar
10u30-15u in zaal Zilverwit om de hoek van de werf: Bergstraat 16, 3110 Rotselaar
Vanaf €275.000
Ons project is volledig vrij te bezoeken
Terug

Aankoop mogelijk aan 6% BTW – E-peil < 10

Residentie Vijfde Linie situeert zich in Rotselaar, het groene hart van Vlaams-Brabant. Op wandelafstand sta je in het bos of tussen de velden. Maar ook recreatiegebied de Plas van Rotselaar biedt heel wat mogelijkheden om te wandelen en fietsen. Rotselaar bevindt zich bovendien ook op een boogscheut van Leuven. De E314 op amper 5 min, een bushalte naast de deur en de trein in Wezemaal of Wijgmaal op slechts 7 min.

Residentie Vijfde Linie is een exclusieve residentie met ruime zuid gerichte terrassen die uitkijken op de groene binnentuin.

De appartementen hebben een luxueuze afwerking (granieten keukenblad, grote raampartijen,…) die op uw maat kan worden gekozen. Met behulp van de vakkundige begeleiding en moodboards van de kopersbegeleiding creëren we samen met u uw thuis. Alle appartementen worden bovendien geschilderd opgeleverd, zodat u zonder kopzorgen kan verhuizen naar uw nieuwe thuis.

De appartementen worden zeer energiezuinig gebouwd met een E-peil <E10. Dit lage E-peil wordt bereikt door de plaatsing van een superzuinige Viessmann warmtepomp (via app bedienbaar), private zonnepanelen, vloerverwarmingen + koeling en een ventilatiesysteem D.

U wordt ook fiscaal beloond voor de aankoop van deze energiezuinige appartementen. Zo kunt u genieten van een vrijstelling van 100% op uw onroerende voorheffing gedurende 5 jaar. Dit kan u ook een groene-korting opleveren bij een eventuele banklening. Tot slot kunt u in Residentie Vijfde Linie ook genieten van het 6% btw-tarief voor de afbraak heropbouw, indien u aan de voorwaarden voldoet.

Alle appartementen worden verkocht met minimum 1 staanplaats en berging, deze zijn niet inbegrepen in de geafficheerde prijzen. De staanplaatsen kunnen optioneel worden uitgerust met laadpaal, de bergingen worden standaard voorzien met een stopcontact voor elektrische fietsen. Er is ook een ruime gemeenschappelijke fietsenstalling en een deelwagen voorzien.

Een vraag? Contacteer Living Stone!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte