Residentie Vino
24 oktober: 10u tot 12u

Holstraat 1, 9940 Ertvelde
Vanaf € 219.000
Zowel reservatie als vrij bezoek mogelijk
Terug

RUIME EN COMFORTABELE APPARTEMENTEN MET 1, 2 OF 3 SLPK EN ZONNIGE TERRASSEN OF (DAK)TUIN

Residentie Vino is een hedendaags woonproject gesitueerd in het centrum van Ertvelde, bestaande uit 12 kwalitatieve en ruime appartementen. Er is een divers aanbod aan appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, allen voorzien van een ruim terras of zelfs een tuin. 2 Appartementen hebben de mogelijkheid om een daktuin in te richten.
Verder zijn er garages en staanplaatsen extra aan te kopen.

De appartementen worden voorzien van individuele gaswandketels op aardgas en aangestuurd door een centrale kamerthermostaat per appartement, vloerverwarming, videofonie en een ventilatiesysteem. Het is mogelijk om het appartement af te werken tot BEN (Bijna Energie Neutraal).

Dankzij de ligging kan je als bewoner van deze appartementen rekenen op een ruim aanbod aan diensten, winkels en restaurants. Sportfanaten hebben de Hoge Wal in de nabijheid, wandel- en natuurliefhebbers kunnen genieten van het groene Meetjesland met talloze uitgestippelde routes. Daarnaast is het zeer aangenaam wonen in Ertvelde. De wekelijkse markt is een ontmoetingsplek bij uitstek en de brouwerij draagt de hartelijkheid van het dorp mee uit. Een troef is de directe ontsluiting via R4. Het hinterland en de grote steden Gent, Antwerpen, Brugge zijn makkelijk en vlot te bereiken.

Een plek voor een nieuwe thuis of als investering?

Voor meer info kunt u terecht bij Verdegem Vastgoed of Concept-Home

Een vraag? Contacteer Verdegem Vastgoed!

Een vraag? Contacteer Concept-Home!