Residentie Vino
25 april: 10u tot 16u

Holstraat 1A, 9940 Evergem
Richtprijs: € 199.500
Bezoek op afspraak
Terug

Residentie Vino, dit stijlvol project werd pas gelanceerd in het hart van Ertvelde!

INFOMOMENT op afspraak in het gloednieuw kantoor van Concept-Home te Hulleken 29, 9940 Evergem.

Dit nieuwbouwproject, gelegen nabij het centrum van Ertvelde, bestaat uit twaalf ruime, goed ingedeelde appartementen met elk een zongericht terras. Uw wagen kan u zonder zorgen plaatsen in een garage of parkeerplaats in de ommuurde parkeervoorziening aan de achterzijde, waar ook twee fietsenbergingen voorzien zijn. Het project situeert zich in de Holstraat vlakbij het centrum van Ertvelde waardoor verschillende commerciële handelszaken op wandelafstand terug te vinden zijn.

Indeling: inkomruimte, bezoekerstoilet, lichtrijke ruime woonkamer, geïnstalleerde open keuken, functionele berging, badkamer met inloopdouche en lavabomeubel, en één, twee of drie volwaardige slaapkamers. Aanpalend de woonkamer bevindt zich een ruim, zongericht terras. U heeft de mogelijkheid tot aankoop van één of meerdere autostaanplaatsen of garages.

Binnen de voorop gestelde prijs wordt u een volledig afgewerkt appartement aangeboden. U als koper kiest zelf de interieur afwerking in samenspraak met de bouwheer.

De bouwplannen, lastenboek en prijzen zijn beschikbaar bij de makelaars van het project: Verdegem Vastgoed en Concept-Home.

Reeds 33% verkocht! Maak tijdig uw afspraak!

Meer info

Een vraag? Contacteer Concept-Home!

Cookie Instellingen