Residentie Vlinderpark
Zondag 25 oktober 2020: 14u - 17u

Grotestraat 87, 3600 Genk
Richtprijs: € 240.000 exclusief kosten

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Vlakbij de binnenstad van Genk, in de Grotestraat, bevindt zich Residentie Vlinderpark.
Een prestigieus project, op wandelafstand van het centrum maar toch omringd door groen.

Door de toplocatie bent u op enkele minuten wandelen in het bruisende centrum van Genk met veel winkels, shoppingcentra, gezellige restaurants en terrasjes. Ook verschillende scholen zijn gemakkelijk te bereiken te voet of met het openbaar vervoer.

De residentie bestaat uit 4 woonblokken en wordt met duurzame materialen gebouwd die zorgen voor een zeer mooie en luxueuze uitstraling. Elk appartement is voorzien van een ruim terras. We hebben bewust gekozen voor grote raampartijen waardoor u kan genieten van maximale lichtinval en een ruimtelijk gevoel. Belangrijk is dat elk appartement volledig wordt afgewerkt naar de keuzes en wensen van onze klant. U krijgt het deskundige advies van onze interieurarchitecte, dit is bovendien inbegrepen in de prijs. Wij voorzien hoge budgetten voor de afwerking waardoor u enkel van de beste kwaliteit zal genieten. Er is keuze uit 1-2 of 3 slaapkamerappartementen.

Wij kunnen uw appartement opleveren ongeveer 3 à 4 maanden na uw materiaalkeuze.

Verder is er ook nog 1 handelsruimte beschikbaar. Deze is 290 m² groot en kan nog volledig naar wens ingericht worden.

Maak kennis met Residentie Vlinderpark door een bezoek aan het modelappartement.

Meer info

Een vraag? Contacteer Som Project!

Cookie Instellingen